Konference o spalovnách již zítra

Praha 23. března (PROTEXT)

Nejnovější informace o výstavbách spaloven komunálního odpadu, legislativě a nejmodernějších technologiích jsou na programu odborné konference Spalovny (komunálního) odpadu - Waste to Energy in the ČR 2011, která se uskuteční 24. března 2011 v Praze (Konferenční centrum Tower).

Na konferenci vystoupí Petr Stehlík (Ústav procesního a ekologického inženýrství, Fakulty strojního inženýrství VUT Brně), Jaroslav Hyžík (EIC - Ecological and Industrial Consulting), Tomáš Hüner (náměstek ministra průmyslu a obchodu ČR), Ivo Hlávač (náměstek ministra životního prostředí ČR), Pavel Bartoš (viceprezident Hospodářské komory ČR, prezident Sdružení pro rozvoj Moravskoslezského kraje), Martin Pavlas (VUT v Brně), Ladislav Bébar (VUT v Brně), Jaroslav Oral (ředitel EVECO Brno, s. r. o.), Aleš Bláha (ZEVO Malešice), Tomáš Drápela (Plzeňská teplárenská, a.s.), Pavel Bernát (TERMIZO, a.s., Liberec), Ladislav Pazdera (CNIM), Mirek Spicar (Hitachi Zosen Inova), Miloslav Šváb (zástupce konsorcia W2E a ředitel ZVVZ - Enven Engineering, a.s.) a další.

Více na http://spalovny.afpconference.com/

Kontakt:

Norbert Tuša

norbert.tusa@afpower.cz

mobil: +420 775 337 900

Klíčová slova ČR-odpady-stavby-média-firmy-AF POWER agency

Stavebnictví, bydlení a reality
Média, společnost a životní styl