Hostec 2000 v Británii v dubnu 2000

LONDÝN 5. října(PROTEXT/ots)

Společnost CynterShow UK dnes oznámila konání přelomové nové akce, která má sloužit technologickému sektoru v odvětví pohostinství, nabídky potravin a veřejného stravování v Británii.

Akce s názvem 2000 se bude konat ve středisku Wembley Conference & Exhibition Centre v Londýně od 11. do 13. dubna 2000 a zahrnuje třídenní výstavu a vzdělávací konferenci.

Hostec 2000 pořádá CynterShow UK, jejíž majitel Rob Grimes je také spoluzakladatelem a spoluproducentem FS/TEC, vysoce úspěšné technologické konference a výstavy pro průmysl nabídky potravin, která se poprvé konala v USA před čtyřmi lety.

K firemním sponzorům Hostec 2000 patří Micros Fidelio, NCR a Crown Systems. Mediálním partnerem přehlídky je Caterer & Hotelkeeper, přední publikace pro oblast pohostinství a nabídky potravin v Británii.

"Hostec 2000 je určena k tomu, aby se zabývala předními problémy, které jsou nejdůležitější na úrovni vedoucích pracovníků a také aby představila nejnovější technologie v odvětví pohostinství a nabídky potravin," uvedl Rob Grimes.

Dodal: "Odvětví volalo po takovém typu akce. Technologie je pro tato odvětví životně důležitou součástí a nadále nabývá na významu. Trh pohostinství a nabídky potravin v Británii bude mít z této přehlídky velký prospěch."

Christine Davidsonová, ředitelka výstavy, uvedla: "Toto je první akce věnovaná technologii na tomto důležitém trhu. Byla zorganizována v reakci na potřebu trhu mít nějakou speciální akci, ne takovou, která je jen vedlejším produktem nějaké obecnější přehlídky. Zjistili jsme, že společnosti volají po akci, která by se dotýkala jejich speciálních problémů spojených s technologiemi, jíž by se účastnili lidé z trhu pohostinství a nabídky potravin."

Dodala: "Sponzoři dodají akci na významu a tato žízeň po vědění o problémech a budoucích trendech se odrazí v kvalitě přednášejících, delegátů, vystavovatelů a účastníků."

Vzdělávací konference na Hostec 2000 se dotkne předních otázek a trendů v oblasti technologie v daném odvětví, například ukládání dat, iniciativ dodavatelských řetězců, internetu, elektronického podnikání, systémů podpůrných pracovišť, plánování podnikových zdrojů a dalších. Kromě toho prodejci předvedou veškerý klíčový hardware a software, jako speciální systémy účetnictví, střediska počítačových dat, ruční počítače, internet, systémy zpracování plateb, systémy správy majetku, integrátory systémů a mnohé další.

HOSTEC 2000 je určen k tomu aby podporoval vytváření sítí mezi nákupními skupinami, které mají podobné problémy při používání technologií a automatizací jejich podnikání. Formální ranní schůzky, diskuse u kulatého stolu při obědě a večeře pořádaná předsedou této akce, to vše přispěje k tomu, že se akce stane ústředním bodem pro sektor pohostinství a služeb nabízení potravin v Británii.

Kontakty pro další informace o Hostec 2000:

Christine Davidson, Exhibition Director,

Victoria Crick, Exhibition Manager

CynterShow UK

Telefon: 0870 240 3325 or 3320

e-mail: cdavidson@cyntershow.com

Informace o vzdělávací konferenci:

Peter Prior, Conference Director, nebo

Sarah Lucas, Conference Co-Coordinator