Společnost AMI Praha a.s. obléká nový kabát

Praha 22. října (PROTEXT)

Společnost AMI Praha a.s. změnila nejen svou image. Z původní AMI - internet innovation je nyní AMI - software & systems. Důvodem rebrandingu je rozšíření portfolia služeb směrem k podnikovým řešením a aplikacím a jejich integrace pomocí nástrojů Identity Managementu.

"Nové logo by mělo změnit vnímání naší společnosti a značky AMI. Nejsme již jen tvůrci www řešení, ale jsme schopni realizovat i projekty v rámci podnikové infrastruktury, zejména pak v oblasti bezpečnosti dat a jejich integrace," vysvětluje Ing. Kamil Douděra, MBA., generální ředitel společnosti.

AMI Praha a.s. na trhu působí již od roku 1996 a je zakládajícím členem Asociace.biz, která sdružuje přední české dodavatele internetových a intranetových řešení. AMI je business partnerem společnosti Oracle a držitelem certifikátů pro řízení jakosti dle normy ISO 9001:2009 a pro řízení bezpečnosti informací dle normy ISO 27001:2006.

Mezi klienty společnosti patří ČEZ, Česká pošta, Telefónica O2 Slovakia, skupina UniCredit, MADETA, Peugeot ČR, Plzeňský Prazdroj a další.

Více informací o AMI Praha a.s. a jejích službách naleznete na novém webu www.ami.cz.

Kontakt:

Jarmila Ptáčníková