Digitální satelitní televize CS Link přichází s atraktivními slevami

Provozovatel české a slovenské digitální satelitní televize CS Link, informuje o akční podzimní nabídce v oblasti předplatného placených programů.

CS Link nyní poskytuje 25% slevu na programový balíček FILM, který představují filmové programy HBO, HBO2 a Cinemax. Tuto slevu zákazníci získají při objednání předplatného na 6 a více měsíců. Akce platí do odvolání. "Našim zákazníkům tak umožňujeme sledovat nejnovější filmové trháky za bezkonkurenční cenu. Při ročním předplatném ušetří 870 Kč,“ říká Daniel Klička, ředitel společnosti.

Mimo to CS Link nabízí výměnu programů v balíčku MÝCH 6 do konce roku zadarmo. Již při jeho objednání si ho zákazník sám sestaví z programů dle vlastního výběru a neplatí tak za stanice, které ho nezajímají. A když ho objednané kanály omrzí, jednoduše je kdykoli vymění za jiné. Vybírat může z nabídky 23 atraktivních programů všech žánrů. Programy lze opakovaně vyměňovat až do konce roku zcela zdarma. To je samozřejmě nad rámec 23 neplacených programů v českém i slovenském jazyce, které jsou dostupné na kartě CS Link bez poplatků. Předplatné balíčku MÝCH 6 začíná již na 200 Kč/měsíc. Tato unikátní služba CS Linku umožňuje maximální svobodu při sledování televize.

Kontakt:

Lucie Gleichová

tel.: 603212425

Klíčová slova ČR-média-televize-Media Vision

Média, společnost a životní styl