IA Corporation se přejmenovala na Alysis Technologies

EMERYVILLE (Calif.) 20. září (PROTEXT/ots)

IA Corporation (Nasdaq: IACPC), poskytovatel informačního obchodního softwaru pro Internet, v pátek oznámila, že oficiálně změnila svůj název na Alysis Technologies, Inc.

"Naše rozhodnutí koupit @Work Technologies a rozšířit tak naši produktovou řadu a internetové schopnosti, vedlo k vytvoření nové identity firmy," řekl Kevin Moran, výkonný ředitel a prezident Alysis Technologies. "Internet sehrál ústřední roli v našem úspěchu v poskytování organizacím přístupu a v dodávkách našich inforamcí a je příkazem, aby naše identita reflektovala na tento úspěch."

Alysis Technologies je průkopníkem v zobrazování informací, které umožňuje společnostem zaznamenávat elektronické zobrazení papírových dokumentů a činit tak jejich obsah pohotově přístupný. Vývoj Internetu byl přirozenou výzvou pro Alysis Technologies, protože se stal dalším kanálem přístupu k informacím. "Vzhledem k našemu úsilí o další proniknutí na trh obchodních informací je nová identita vhodná," pokračoval Moran.

Informační obchodní software Alysis Technologies umožňuje, aby údaje firem byly selektovány a extrahovány z mnohonásobného nestrukturovaného a strukturovaného proudu údajů a slučovány, zpracovávány a vytěžovány pro vzájemné obchodování a dodávání.

Takové produkty jako je CyberStatement(TM) firmy Alysis Technologies jdou za digitální duplikaci tištěných výkazů. Její pružná databáze umožňuje společnostem zaznamenávat různá strukturovaná a nestrukturovaná data a umožňovat jejich převod na web. Navíc CyberStatement(TM) obsahuje zdokonalené vyhledávací funkce pro vytěžování dokumentů a údajů, vzájemné obchodování a obchodní průzkum. Informační obchod je klíčem pro firmy, které si přejí lépe sloužit potřebám zákazníků, kteří jsou tlačeni časem a přetížeností informacemi.

"Jsme potěšeni podnikatelským zaměřením Alysis Technologies, které kombinuje Internet, obchodní průzkum a dodávky informací v reálném čase. Technologie Alysisu dovoluje podnikatelům lépe sloužit a prodávat jejich zákazníkům," řekl Stewart Gross, vedoucí ředitel Warburg Pincus. "Organizace, které zdokonalují tuto technologii budou mít dobrou pozici pro sklízení úspěchů, které může přinést nejvyšší pochopení zákazníka."

"'Alysis' má své kořeny v analýze, kritické části informačního obchodu. 'Technologies' je zahrnuto záměrně, protože definuje náš tržní prostor a dává do popředí naší sílu," řekl Charles Carrico, obchodní ředitel Alysis Technologies. "Věříme, že toto jméno si v příštích letech udržíme."

Toto oznámení přišlo ve stejný den jako oznámení, že Alysis Technologies získal @Work Technologies. Tyto události označují úsilí Alysisu být lídrem v informačních technologiích. Alysis bude nadále obchodován pod symbolem IACPC.

O Alysis Technologies

Alysis Technologies se sídlem v Emeryville, Calif., vyvíjí a dodává softwarové produkty, které dovolují předním společnostem finančních služeb integrovat sílu Internetu s jejich síťovými sklady dokumentů pro poskytování větších služeb zákazníkům, vzájemného marketingu a podnikatelského průzkumu. Základna jejích klientů obsahuje 20 procent největších bank v USA, největších organizací vzájemných fondů, předních světových makléřských firem a mnohé z největších světových subdodavatelských společností pro informační technologie.

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení, včetně ale nejenom prohlášení ohledně podnikatelského zaměření společnosti, pronikání na trh obchodních informací, produktů a jejich předpokládaného využití zákazníky, charakteristik a přínosů. Skutečné výsledky se mohou lišit od předpokládaných výsledků a takové rozdíly mohou být materiální, založené na řadě faktorů, včetně schopnosti společnosti dále pronikat na trh obchodních informací, přijímání zákazníky a tržní poptávky po produktech společnosti, způsobilosti produktů společnosti a akvizice @Work dosáhnout předpokládaných přínosů, schopnosti společnosti integrovat činnost obou společností a udržet si klíčové zaměstnance @Work, stejně jako dalších faktorů popsaných na formuláři IA 10-K pro rok končící 31. prosince 1998 a na formuláři 10-Q pro čtvrtletí končící 30. března 1999 a na formuláři 10-Q pro čtvrtletí končící 30. června 1999. ots Original Text Service: IA Corporation; Alysis Technologies, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: David Grandey z Carter Israel, (v USA) 408-998-5433, za Alysis Technologies, Inc.; nebo Lisa Donnelly z Alysis Technologies, Inc., (v USA) 510-450-6878 Webová stránka: http://www.iacorporation.com

Klíčová slova PROTEXT-Alysis Technologies

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace