IA Corporation získala @Work Technologies

EMERYVILLE (Calif.) 17. září (PROTEXT/ots)

IA Corporation (Nasdaq: IACPC), poskytovatel informačního obchodního softwaru pro Internet, dnes oznámila akvizici @Work Technologies, newyorského poskytovatele zdokonalené distribuce dokumentů a elektronických obchodních aplikací, které využívají Java a jiné technologie založené na Internetu. V důsledku toho IA získala pozici pro další kapitalizaci na rychle rostoucím trhu elektronického zobrazování.

@Work Technologies vyvinula WorkOut(TM), zdokonalený systém pro distribuci počítačem generovaných dokumentů v Internetu a soukromých Intranetech. Systém WorkOut(TM), jeden z mála své třídy, který je činný ve velkých institucích, umožňuje klientům plně využívat výhod internetových technologií při zdokonalování vztahů se zákazníky, zlepšování produktivity, snižování nákladů a dosahování konkurenční převahy v dnešních rychle se vyvíjejících elektronických podnicích.

@Work Technologies je uznávána jako jeden z prvních inovátorů na internetovém trhu distribuce faktur a výkazů. Mezi její klienty patří některé z nejuznávanějších světových institucí, včetně Pitney Bowes Inc. a HPA (Hermes Precisa Pty Ltd) - největší australský producent faktur a výkazů.

Akvizice @Work Technologies přináší IA Corporation řadu výhod včetně:

- silné technologie a talentu v prostoru e-zobrazování

- otevřené přizpůsobivé architektury

- nově vznikajících standardních nástrojů, včetně CORBA a XML

- konkurenční převahy v e-výkaznictví a e-fakturaci

- dvoubytové architektury pro mezinárodní expanzi.

"Tato akvizice přináší IA vzácnou kombinaci podnikatelské a technické odbornosti, která vytvořila některé z nejúspěšnějších sad jak ve správně dokumentů, tak ve finančnictví," řekl prezident a výkonný ředitel IA Corporation Kevin Moran. "E- zobrazování, kombinované s řízením skladů IA a integrované s odkazovými a webovými platformami, vede k hodnotným informačním portálům a synergii v pokrývání obrovské poptávky po špičkových informačních obchodních řešeních."

V důsledku akvizice se k manažerskému týmu IA Corporation připojí výkonný ředitel @Work Jim Flynn, který se stane viceprezidentem pro rozvoj podnikání, a vedoucí technolog Bill Clarke, který se stane vedoucím architektem. Flynn a Clarke jsou uznávanými odborníky na programovací jazyk Java a další internetové technologie a jsou oceňováni jako autoři jedné z prvních a nejobsažnějších knih o jazyku Java s názvem Visual J++ Java Programming (New Riders, 1996). Navíc Flynn i Clarke mají dlouhý a úspěšný záznam výsledků v rozvoji softwaru správy dokumentů.

"Server WorkOut společnosti @Work má unikátní hodnotové předpoklady," říká Jeetu Patel, viceprezident pro výzkum v Doculabs, výzkumné a poradenské firmě, zaměřené na řešení e- obchodu. "Zákaznická základna a zdroje IA opravdu dovolí @Work dostat své inovace na další úroveň masového přijetí. Akvizice má také velký potenciál v tom, že poskytne IA kompletnější nabídku pro její zákazníky a otevře jí dveře na nové trhy."

"Akvizice @Work Technologies zajistí IA významný vstup na trh e-obchodu a webových portálů," řekl Mason Grigsby, partner v IMERGE Consulting. "Vysoce výkonný, přizpůsobivý metadatový index dovolí IA dodávat prostřednictvím Internetu faktury, výkazy, zprávy o počítačových transakcích, zobrazení dokumentů a textu."

IA Corporation získala @Work Technologies přibližně za 3,6 miliónu USD v hotovosti, akciích a kompenzacích. Tento svazek rozšiřuje přítomnost IA Corporation na rozšiřujících se trzích e- zobrazování a dokumentového obchodu.

IA Corporation

IA Corporation se sídlem v Emeryville, Calif., vyvíjí a dodává softwarové produkty, které dovolují předním společnostem finančních služeb integrovat sílu Internetu s jejich síťovými sklady dokumentů pro poskytování větších služeb zákazníkům, marketingu one-to-one a podnikatelského zpravodajství. Základna jejích klientů obsahuje 20 procent největších bank v USA, největších organizací vzájemných fondů, předních světových makléřských firem a mnohé z největších světových subdodavatelských společností pro informační technologie.

@Work Technologies

@Work Technologies se sídlem v New yorku se zaměřuje na to, aby svým zákazníkům umožnila plně využívat výhod internetových technologií v zájmu zlepšování produktivity, snižování nákladů a lepšího rozhodování.

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení, včetně a nejenon prohlášení ohledně velikosti a příležitostí trhu e- zobrazování a dokumentového obchodu, předpokládaného využívání zákazníky, rysů a výhod systému WorkOut, výhod akvizice @Work Technologies a konkurenčních výhod produktů @Work Technologies. Skutečné výsledky se mouhou lišit od předpokládaných výsledků a takové diference mohou být materiální, založené na řadě faktorů, včetně skutečné velikosti a dostupných příležitostí trhu e- zobrazování a dokumentového obchodu, zákaznického přijímání a tržní poptávky po produktech společnosti, schopnosti výrobků společnosti a akvizice @Work dosáhnout očekávaných přínosů, schopnosti společnosti integrovat provoz obou společností a udržet si klíčové zaměstnance @Work i dalších rizikových faktorů popsaných na formuláři 10-K pro rok končící 31. prosince 1998 a 10-Q pro čtvrtletí končící 30. března 1999. ots Original Text Service: IA Corporation Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: David Grandey z Carter Israel, (v USA) 408-998-5433, za IA Corporation; nebo Charles Carrico z IA Corporation, (v USA) 510-450-6804 Webová stránka: http://www.iacorporation.com

Klíčová slova PROTEXT-IA Corporation

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace