Největší český katalog ubytování v Chorvatsku

Praha 6. ledna (PROTEXT)

Pokud patříte mezi několik stovek tisíc Čechů, kteří rádi tráví dovolenou na plážích Jadranu ve slunném Chorvatsku, vyzkoušejte nabídku ubytování na webových stránkách Ubytovanivchorvatsku.cz (http://www.ubytovanivchorvatsku.cz.

Na webových stránkách najdete kromě největšího českého katalogu chorvatských apartmánů s přímými kontakty na majitele také další užitečné informace o Chorvatsku, jako jsou například aktuální informace o počasí v jednotlivých letoviscích, dopravní informace z Chorvatska, Slovinska a Rakouska a celou řadu dalších praktických informací a článků o jednotlivých chorvatských letoviscích. Například se zde dozvíte, jak se vyhnout dálnici ve Slovinsku, informace o pravidlech pro cestování nezletilých do Chorvatska či informace o zákazech dovozu určitých potravin do Chorvatska

Z bohaté nabídky ubytování v Chorvatsku si zde vybere opravdu každý. Jednotlivé nabídky ubytování můžete prohledávat nejen podle regionů (Istrie, jižní, střední a severní Dalmácie, Kvarner a Dubrovník), ale také přímo podle konkrétních měst a letovisek.

Třešničkou na dortu je i možnost takzvané last minute rezervace ubytování. V této sekci najdete absolutně nejlevnější ubytování v chorvatských apartmánech za cenu již od šesti eur za lůžko a noc.

Kromě apartmánů si prostřednictvím webových stránek Ubytovanivchorvatsku.cz můžete rezervovat ubytování v chorvatských hotelích nebo si pronajmout loď či jiné plavidlo. Vždy máte k dispozici plné kontaktní údaje tak, abyste mohli okamžitě provést rezervaci.

Prostřednictvím diskusního fóra, které je součástí našich webových stránek, si můžete s ostatními návštěvníky Chorvatska vyměňovat vaše zkušenosti, a získat tak z první ruky informace o tom, jak to v jednotlivých letoviscích vypadá a na co si dát pozor.

Pokud tedy hledáte ubytování v Chorvatsku nebo jenom potřebujete informace pro vaši cestu do Chorvatska, rozhodně navštivte webové stránky Ubytovanivchorvatsku.cz.

Kontaktní informace:

Debant s.r.o.