Specialized spojil své síly s Astanou pro sezonu 2010 * Contador vybral Specialized Bicycles jako hlavního cyklistického sponzora pro Astana Tým

Praha 4. ledna (PROTEXT)

Alberto Contador

Je to oficiální - Specialized Bicycles bude podporovat Alberta Contadora v jeho honbě za třetím vítězstvím na Tour de France, kalifornská značka bude hlavním dodavatelem kompletních kol pro tým Astana v sezoně 2010.

Při videokonferenci se zakladatelem a prezidentem Specialized Mikem Sinyardem, Contador řekl: “Jsem nadšen, chci mít nejlepší kolo. Je velice důležité mít to nejlepší, pokud chcete vyhrát Tour de France. Proto jsem požádal Specialized o týmové kolo pro můj návrat do Astany.”

“Tým Astana, Alberto a Specialized sdílejí stejný cíl - být nejlepší. Jsme nadšeni tím, že budeme Alberta a jeho tým podporovat v cestě za dalším vítězstvím na Tour de France,” řekl Ben Capron, Specialized Chief Brand Officer. “Vyhrát Tour je náš velký sen po mnoho let, ale je také velice důležitá spolupráce s jezdci jako Contador a Vinokurov, kteří pomůžou vytvářet nejlepší možná kola a nabídnout je jezdcům po celém světě.”

Šéf týmu Astana Yvon Sanquer na týmovém kempu v italské Pise řekl: “Už když jsem pracoval se Specialized v týmu Festina v letech 1999 a 2001, viděl jsem profesionalitu a zapálení, které ilustrovalo společnost; nikdy nepřestali zdokonalovat technologie a materiál, které nabízejí jezdcům.“

Exkluzivní videa, obrázky a ostatní informace naleznete na http://www.iamspecialized.com/road, nebo na fan page http://www.facebook.com/specializedbicycles.

Kontakt:

Tomáš Jančárek,

tomas.jancarek@specialized.com,

ČTK ke zprávě vydává fotografii, která je k dispozici v databázi ČTK Protext - foto a na internetu na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova Sport-cyklistika-Specialized Eastern Europe-Astana