Value Research doporučuje akcie GlobalNetFinancial

Company KG, přední výzkumná společnost v Německu, v sobotu oznámila, že zahrnuje do svého hodnocení i společnost GlobalNetFinancial.com (OTC Bulletin Board: GLBN) a dává jí rating "silný nákup" ("Strong Buy").

Analytik Rolf Kunz uvedl: "Z konzervativního hodnocení vyplývá 12měsíční cílová cena v rozsahu 22-24 USD za akcii. Jsme pevně přesvědčeni, že dolní úroveň kursu akcií by měla být poněkud omezená vzhledem k nedávným cenám akvizicí ze strany strategických partnerů (Freeserve s cenou 9,80 USD za akcii, First Marathon Corp. 12 USD za akcii a jedno italské konsorcium se 12 USD za akcii). Zamlouvá se nám poměr rizika a výnosu u akcií GlobalNetFinancial a doporučujeme hodnotit akcie jako "silný nákup".

Další informace poskytne pan Kunz na telefonu +49/6196/88 00- 200

Další informace týkající se společnosti GlobalNetFinancial.com je možné získat od Roberta B. Praga, prezidenta společnosti The Del Mar Consulting Group, Inc. 858- 794-9500/terpinca@aol.com

ots Original Text Service: GlobalNetFinancial.com

Internet: http://www.newsaktuell.de