Cycore k After Effects dává zdarma tři další plug-ins

tvůrcem softwaru Final Effects pro film a video, který se stal v těchto odvětvích standardem, v pátek oznámila, že k novému softwaru Adobe (R) After Effects(R) 4.1. bude přidávat zdarma tři výměnná zařízení typu plug-in. Filtry Cult Effects dále rozšíří funkce Adobe After Effects 4.1 - jehož uvedení na trh bylo v pátek oznámeno - tím, že dává návrhářům filmové grafiky další nástroje pro vytváření fantastických speciálních efektů pro filmovou a videovou postprodukci.

"Jsme velmi potěšeni tím, že můžeme tyto filtry Cult Effects připojit k naší poslední verzi softwaru After Effects," uvedl Steve Kilisky, starší výrobkový manažer u Adobe After Effects. "Sloučení těchto produktů dává nové možnosti tvůrcům vizuálních efektů, které spolu s novými funkcemi, které jsme přidali k Adobe After Effects, činí z verze 4.1 velmi výkonný upgrade."

Filtry Cult Effects - CE ColorsQuad, CE Noise Turbulent a CE Radial Shadow - budou zasílány s každou modernizovanou verzí programu After Effects 4.1 na CD-ROM. Cult Effects, se kterými společnost přišla v březnu 1998, se rychle staly nezbytností pro profesionální uživatele programu After Effects. Soubor má 18 filtrů, včetně CE Paint, který umožňuje uživatelům programu After Effects poprvé malovat přímo v After Effects. Spolu s modernizovanou verzí After Effects 4.1. je dodáváno demo všech 18 filtrů, navíc k třem filtrům zdarma:

- CE ColorsQuad - smíchává dohromady čtyři barvy s kontrolou čtyř individuálních pozic. Barvu, pozice a množství smíchávání je možné animovat. Tento filtr je možné použít pro vytváření pozadí a míchání barevných palet a odstínů.

- CE Noise Turbulent - je možné použít fraktály pro popis mnoha objektů reálného světa, které nemají jednoduchý geometrický tvar. Můžete animovat všechny fraktály a mít přitom plnou kontrolu. Vynikající pro simulaci čehokoli od kaustické křivky či plochy až po oblaka, od lávy po proudící vodu nebo plyn.

- CE Radial Shadow - vytváří perspektivní stíny z blízkého bodového zdroje světla, na rozdíl od nekonečného zdroje světla v AE Drop Shadow. Stíny jsou vrhány z kanálu alfa zdrojové vrstvy a mohou být také obarveny prostřednictvím polotransparentních oblastí. Vynikající pro vytváření realistických stínů ze světelného zdroje, který se pohybuje nad vrstvou.

"Cycore má radost z toho, že Adobe se rozhodla dávat se svou poslední verzí After Effects tyto nové filtry Cult Effects," uvedl Bengt Starke, generální ředitel Cycore. "Toto rozšíření je důkazem, že Cult Effects jsou velmi důležité pro výrobu zajímavých speciálních efektů."

"Cult Effects se svými výkonnými filtry pro malování a efekty připojuje k After Effects některé opravdu unikátní a velmi užitečné nástroje," uvedl Rene Hedemyr, zakladatel SoftMotion a hostitel velmi oblíbeného mailingového seznamu After Effects.

Ceny a dostupnost

Cycore ve své speciální nabídce poskytne slevu 100 USD z ceníkové ceny Cult Effects těm uživatelům, kteří provedou modernizaci na After Effects 4.1 do 31. prosince. Cult Effects je možné používat s verzemi Adobe After Effects 3.1/4.0/4.1 na platformě Mac nebo Windows. Plně funkční demo verzi produktu je také možno si stáhnout z webové stránky Cult Effects společnosti Cycore na adrese http://www.culteffects.com.

O společnosti Cycore

Společnost Cycore, která byla založena ve švédské Uppsale a která má v USA své ústředí v San Mateo v Kalifornii a v Kanadě v Halifaxu ve státě Nova Scotia, se specializuje na vývoj speciálních efektů a technologií 3D jak pro internet, tak video a filmovou postprodukci. Cult3D(R) společnosti Cycore je v tomto odvětví prvním trojrozměrným enginem určeným pro internet pracujícím v reálném čase na více platformách. Po oceněných softwarech Final Effects(TM) a Studio Effects(TM), přichází Cycore s Cult Effects, které obsahují 18 nových filtrů pro Adobe After Effects, používané v odvětví video a filmové postprodukce. Další informace o společnosti najdete na webové stránce společnosti Cycore na adrese http://www.cycore.com.

Cycore a Cult Effects jsou ochranné známky společnosti Cycore. Adobe a Adobe After Effects jsou ochranné známky společnosti Adobe Systems Incorporated.

ots Original Text Service: Cycore

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt : Lisa Melsted Tel.: (USA) 617-587-2817 e-mail: lmelsted@brodeur.com nebo Kathy Melley Tel.: (USA) 617-587-2843 e-mail: kmelley@brodeur.com, Brodeur Porter Novelli Tel.: (USA) 617-587-2843 nebo Sten Kaiser, Cycore Tel.: (ŠVÉDSKO) 18 65-65-60 e-mail: sten@cycore.com

Webová stránka: http://www.culteffects.com