bet-at-home.com - nový sponzor HC Košice

Linz (Rakúsko) 11. júna (PROTEXT/ots)

Spoločnosť bet-at-home.com uzavrela sponzorskú zmluvu so slovenským hokejovým majstrom HC Košice. Sponzoring platí na sezónu 2009/10 a zahŕňa pozoruhodný balíček propagačných aktivít. Prevádzkovateľ internetových stávok sa bude zároveň prezentovať na oficiálnych webových stránkach HC Košice (www.hckosice.sk).

"HC Košice je v súčasnosti najpopulárnejším partnerom pre sponzoring na Slovensku," hovorí riaditeľ public relations Mag. Claus Retschitzegger. "Spolupráca dozaista podporí vysoký kredit spoločnosti bet-at-home.com vďaka častej prítomnosti v televízii spolu s rôznymi propagačnými činnosťami na mieste."

Presvedčený je o tom aj ing. Juraj Bakoš, generálny riaditeľ HC Košice: "Vážime si to, že naším partnerom je renomovaná spoločnosť bet-at-home.com. Dúfame, že naša spolupráca bude pokračovať i po tejto sezóne a posilní pozíciu oboch partnerov v ľadovom hokeji, športe, ktorý má v Košiciach i na celom východnom Slovensku neotrasiteľnú pozíciu."

O spoločnosti bet-at-home.com:

Spoločnosť bet-at-home.com AG pôsobí v Nemecku, Rakúsku a na Malte. Vlastní licenciu na prevádzkovanie kasín a športových stávok, registrovanú na Malte. Spoločnosť bet-at-home.com je s aktuálnym počtom 1,6 milióna registrovaných užívateľov zo 70 krajín a širokou škálou produktov vrátane športových stávok, kasín a pokru jedným z najpopulárnejších prevádzkovateľov on-line stávok v Európe.

Kontakt:

Mag. Claus Retschitzegger