ePoptávka.cz - pomáhá nalézt spolehlivé obchodní partnery

Praha 29. května (PROTEXT)

Společnost B2M.CZ, s.r.o., provozovatel poptávkového systému ePoptávka.cz, zavádí nové služby po zkvalitnění a zjednodušení obchodních styků. Poptávající i dodavatelé mohou nyní využít možnost vzájemného hodnocení obchodních vztahů. Dalším významným krokem k zlepšování kvality poskytovaných služeb je zřízení bezplatné linky.

Internetová služba ePoptávka.cz stále zvyšuje komfort svých služeb a přináší mnoho nových vylepšení. Nově mohou všichni registrovaní dodavatelé hodnotit jednotlivé poptávající a jejich poptávky. Při obdržení poptávky se tak budou moci rozhodnout, zda reagovat také na základě zkušeností ostatních dodavatelů. Také všichni poptávající zákazníci mají možnost ohodnotit každého dodavatele, se kterým vstoupí do obchodního jednání. Své obchodní partnery si tak budou moci vybírat na základě zkušeností ostatních poptávajících.

V důsledku těchto novinek mohou být dodavatelé i poptávající předem upozorněni na problémové obchodníky. Služba tak přispěje k navazování nových, lepších a především bezproblémových obchodních partnerství.

V rámci zkvalitňování služeb došlo ke zřízení bezplatné linky a rozšíření možnosti zadávání poptávek v systému ePoptávka.cz. Kromě dosavadního způsobu, zadání poptávky prostřednictvím webového formuláře, je možné nové poptávky registrovat pomocí zelené linky 800 111 456. Tato telefonická služba zjednoduší a urychlí zadávání poptávek.

Kontakt:

Tomáš Vaner, B2M.CZ s.r.o.

tomas.vaner@b2m.cz

product manager

B2M.CZ s. r. o.

Šafránkova 3, 155 00 Praha 5, Tel./Fax: +420 251 510 908