Obchodník roku Lidl v Letňanech v novém

Praha 19. listopadu (PROTEXT)

Protext-Lidl logo

Široká a cenově dostupná nabídka v příjemném prostředí, to je jeden základních cílů společnosti Lidl, která patří k nejdynamičtěji se rozvíjejícím obchodním řetězcům u nás. O tom, že svou činnost dělá správně svědčí i to, že byla hlasováním spotřebitelů a odborníků zvolena Obchodníkem roku 2008 v anketě organizované GE Money Multiservis a to nejen jako nejlepší diskontní řetězec, ale stala se i absolutním vítězem této ankety. Letos již proběhl šestý ročník této ankety a Lidl se stal již podruhé (2007, 2008) vítězem v kategorii „Diskont roku“, avšak pomyslnou palmu absolutního vítěze si odnáší poprvé v historii.

To svědčí o tom, že se společnosti Lidl daří naplňovat své základní motto, kterým je „Nejlepší kvalita za nejnižší cenu“ a tak uspokojovat přání a potřeby obyvatel v celé České republice.

S ohledem na požadavky obyvatel na stále větší možnost nákupu kvalitních a cenově dostupných výrobků, rozšiřuje Lidl své aktivity a 20.11.2008 otevírá svou další provozovnu v Praze a to v Tupolevově ulici v Letňanech. V den slavnostního otevření budou celý den hostesky rozdávat balonky a návštěvníci slavnostního otevření si budou moci zakoupit občerstvení za bezkonkurenční ceny. A navíc, ti, kteří v den otevření nakoupí za více než Kč 500,- obdrží kupon a toto občerstvení budou mít úplně zdarma!

Kromě toho zde po celý den budou soutěže a atrakce pro děti.

Nový obchod Lidl v Letňanech však neznamená pro obyvatele této městské části a jejího okolí jen rozšíření možnosti nákupu kvalitních potravin, ale představuje i novou, moderní podobu nákupního střediska, což se odráží i v architektonickém pojetí budovy, v níž je nový Lidl umístěn. Jedná se sice o jednoduchou stavební konstrukci, ale s odlišnou barevností a doplňujícími stavebními prvky.

Právě tato barevnost má celkové architektonické pojetí mají přispět k tomu, aby tato stavba byla vhodně začleněna v rámci určené lokality a současně i odlišit tuto prodejnu od ostatních prodejen jiných provozovatelů.

Společnost Lidl ve svých provozovnách nabízí mléčné výrobky, masné a uzenářské výrobky, denně čerstvé ovoce a zeleninu, bohatý výběr pečiva a pekárenských produktů, stejně jako nabízí mnoho druhů stolních vod a nápojů. Všechny výrobky a jejich dodavatelé procházejí důkladnou kontrolou kvality a pouze výrobky těch dodavatelů, kteří projdou se ctí náročnými zkouškami, se mohou objevit na pultech prodejen Lidl v rámci celé České republiky a tedy i v této nové provozovně v pražských Letňanech.

Kontakt:

Tomáš Böhm