Společnost Beefeater Gin představila nový špičkový džin Beefeater 24 v opravdu londýnském stylu

Velká Británie 1. listopadu (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Beefeater Gin představila v Londýně nový špičkový džin s názvem Beefeater 24 na skvostném mezinárodním ceremoniálu, který se uskutečnil v prostorách Syon House, v domě Vévody z Northumberlandu.

Tiskovou zprávu v multimediální podobě naleznete na internetové adrese: http://www.prnewswire.com/mnr/beefeater/35729/

Více než 400 mezinárodních VIP hostů, celebrit a zástupců médií se sešlo, aby vzdalo hold novému londýnskému džinu na extravagantní moderní interpretaci londýnských zahrad 'Vauxhall Pleasure Gardens', které byly velice populární v devatenáctém století.

Na akci byly podávány vynikající koktejly z džinu, probíhala extravagantní představení, která zajistili nadšení organizátoři festivalu 'Lost Vagueness', maškarního bálu v dekadentních kostýmech připomínajícího dny, kdy se londýnská společnost scházela, aby jedla, pila a bavila se v přepychovém prostředí zahrad Spring Gardens ve Vauxhall, pouhých několik metrů od místa, kde dnes stojí destilerie společnosti Beefeater.

Džin Beefeater 24 je výsledkem téměř dvou let trvajících experimentů Desmonda Payneho, nejzkušenějšího mistra v destilaci ginu. Vyrábí se v srdci Londýna z 12 ručně vybíraných rostlin a jedinečné směsi vzácných čajů.

Při projevu na včerejší premiéře Desmond Payne řekl: "Nadšení pro vytvoření tohoto nového nápoje bylo opravdu nakažlivé. Pokusy s novými rostlinami jako je japonský čaj sencha, vzácné druhy čínských čajů a kůra z grapefruitu přinesly své ovoce. Konečným výsledkem je nový londýnský gin, který dělá skutečně čest městu, ze kterého pochází."

Mezi celebritami, z celého světa, které se akce zúčastnily, byla také uznávaná návrhářka módy a interiérů Jade Jaggerová, popová hvězda Lily Allenová a herečky Alfie Allenová a Jamie Winstoneová. Spolu s firmou Fashion House PPQ s Amy Molyneuxovou a Percy Parkerovou přišli i členové skupiny the Horrors a hudebník Natt Weller.

CITÁT - Jade Jaggerová řekla: "Ta noc byla jako návrat do minulosti. Scenérie i místo je nádherné a drinky skvělé, zejména ten ze šálku."

Lily Allenová řekla: "Je to velmi burleskní, skvělý večírek!"

Hosty bavila horká novinka Iglu & Hartley. Jak se noc chýlila ke konci ozářil všechny nádherný ohňostroj s choreografií znázorňující ve vzduchu číslice 2 a 4 a zrodila se nová ikona ve stylu 21. století.

Fotografie z události si můžete stáhnout na internetové adrese http://www.beefeater24.com (prosím, klikněte na odkaz "tisková sekce" ('press section') ve spodní části domovské stránky).

Zdroj: Beefeater

Pokud si chcete vyžádat tiskovou zprávu na videu, kontaktujte, prosím:

Stephanie Mingamová

Mezinárodní manažerka pro vztahy s veřejností

Chivas Brothers

Tel.: +44-20-8250-1642 / +44(0)7766-725-046

E-mail: stephanie.mingam@chivas.com

Více informací o značce Beefeater naleznete na internetové adrese http://www.beefeatergin.com.

Klíčová slova Británie-nápoje-společnost-ostatní-Beefeater-PROTEXT

Evropa, EU, NATO (es)

Potraviny, gastronomie
Politika, veřejná správa a soudy