GLOBE INTERNET překonává 30.000 registrovaných domén

PRAHA 20. dubna (PROTEXT)

Největší registrátor .CZ domén, společnost GLOBE INTERNET, provozovatel doménového portálu DOMÉNY.CZ, jako první překoná hranici 30 tisíc CZ domén. Drží si tak stále první místo mezi komerčními registrátory .CZ domén.

Registraci 30 000. domény, očekávané v následujících dnech, se GLOBE INTERNET rozhodl oslavit. Dárek ve formě bezplatné registrace domény včetně ročního udržovacího poplatku a hostingu virtuálního serveru na jeden rok se chystá věnovat jednomu ze zákazníků, který si svou doménu objedná ve dni, kdy bylo dosaženo množství 30 000 registrovaných domén.

Služeb registrátora GLOBE INTERNET využívají největší společnosti v ČR, jakými jsou T-Mobile Czech Republic, a.s. (domény radiomobil.cz, t-mobile.cz apod.), Eurotel Praha (domény eurotel.cz, mobilego.cz, wifijet.cz apod.), agentura CzechTrade nebo Česká televize. GLOBE INTERNET dále poskytuje své služby registrátora holdingu Unipetrol (unipetrol.cz, spolana.cz, paramo.cz, benzina.cz), vydavatelství Vltava-Labe-PRESS, a.s., BVV Veletrhy Brno, a.s., produkční společnosti Lucky Man Films (jednarukanetleska.cz), provozovateli sítí restaurací KFC a řadě dalších firem.

Před měsícem uvedl doménový portál DOMÉNY.CZ dva unikátní nové modely registrace domény s názvem ANONYM (http://anonym.domeny.cz) a SECURE (http://secure.domeny.cz).

Podle oficiálních statistik CZ.NIC vede GLOBE INTERNET v počtu registrovaných domén před registrátorem INTERNET CZ a ZONER Software.

Pořadí 6ti největších registrátorů dle oficiálních statistik CZ.NIC (www.nic.cz) ke dni 19.4.2004: GLOBE INTERNET, s.r.o. 29 851 INTERNET CZ, a.s. 27 300 ZONER software, s.r.o. 16 130 IGNUM, s.r.o. 15 144 Media4Web, s.r.o. 10 400 Czech On Line, a.s. 9 851

Kontaktní informace:

Karel Umlauf

Výkonný ředitel

umlauf.karel@globe.cz

Alena Procházková

PR manažer

pr@globe.cz

O společnosti GLOBE INTERNET:

GLOBE INTERNET, s.r.o. vznikla v roce 1997. Vedle vývoje a designu aplikací pro internet v rámci služby GLOBEDESIGN.CZ nabízí společnost registrace internetových domén prostřednictvím doménového portálu DOMENY.CZ a provozuje více než 20.000 internetových serverů v rámci služby SERVERY.CZ. Firma zaměstnává 70 stálých pracovníků a v roce 2003 dosáhla obratu přes 70 miliónů Kč. Více info na http://presskit.globe.cz.

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

PROTEXT-internet-Globe Internet