Společnost Vestcom International, Inc. koupila Integrated Retail Limited

Little Rock (Arkansas) 11. července 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Vestcom, přední poskytovatel technologií řešení pro označování a tvorbu regálových etiket v oblasti maloobchodních a spotřebních výrobků, dnes oznámila akvizici společnosti Integrated Retail Limited („iRex"), britské maloobchodní technologické společnosti, která je nejlépe známá svým multimediálním systémem označování zboží cenami s názvem iRexM3.

Přírůstek inovativních řešení společnosti iRex ke špičkové platformě společnosti Vestcom bude prospěšný pro stávající i budoucí zákazníky tím, že poskytne jasný a konzistentní obsah pro regálové etikety prostřednictvím různých forem médií, včetně digitálních, aby potěšila nakupující zákazníky a vybudovala věrnost ke značkám a podpořili růst.

John Lawlor, předseda představenstva a generální ředitel společnosti Vestcom, uvedl: „Společnost Integrated Retail Limited je pro Vestcom skvělým doplněním. Řešení iRexM3 nabízí označování zboží cenami v reálném čase, konzistenci a legislativní plnění, a v kombinaci s existujícími možnostmi a působností společnosti Vestcom v oblasti regálového označování nám pomůže rozšířit naše základní schopnosti na digitální média regálového označování v USA, Evropě a Asii."

„Jsme nadšeni, že budeme moci poskytovat výhody systému iRexM3 maloobchodníkům, což jim umožní neustále zlepšovat zkušenosti nakupujících zákazníků, konzistentnost a dodržování legislativy," řekl Steve Thornton-Greet, výkonný ředitel společnosti Integrated Retail. „Jako součást společnosti Vestcom, přední světové společnosti v oblasti technologií pro maloobchodní označování, jsem nadšen z platformy, která nám nyní umožňuje urychlit přijetí naší technologie a efektivněji sloužit našim klientům".

O společnosti Vestcom International, Inc.

Společnost Vestcom, se sídlem v Little Rock v Arkansasu, je předním poskytovatelem technologických řešení pro označování zboží cenami v oblasti maloobchodních a spotřebních výrobků, která největším maloobchodníkům a jejich dodavatelům v zemi přinášejí osvědčené výsledky a ovlivňují chování zákazníků v místě rozhodování. Tato řešení zpracovávají více než 3 miliardy cen / aktualizací slev týdně prostřednictvím výrobních zařízení rozmístěných po celých Spojených státech. Služby společnosti Vestcom jsou výhodně pro maloobchodní klienty tím, že snižují celkové náklady na vlastnictví, zvyšují maloobchodní prodej a koordinují výrobu etiket na místě s maloobchodníky a partnery jejich značek. Více informací o návštěvě společnosti Vestcom naleznete na webových stránkách www.vestcom.com

O společnosti Integrated Retail

Společnost Integrated Retail Limited (známá jako iRex) má 17 let zkušeností s poskytováním cenových a marketingových zpráv přímo na regálové etikety. Inovativní cloudové řešení M3 (software jako služba) společnosti iRex nabízí dodávky velkokapacitních POS, dynamických regálových etiket, elektronických regálových štítků a automatizovaného označování v reálném čase z jediného zdroje dat.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/694249/Vestcom_Logo.jpg

KONTAKT: Jeff Weidauer, 501-663-0100, jweidauer@vestcom.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

USA-obchod-trh-Vestcom International

Retail chains and goods distribution

Region

USA, Canada, U.N.