Společnost Micfo otevírá šest nových datových center a rozšiřuje tím globální působnost na 55 datových center

Charleston (Jižní Karolína) 11. července 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Micfo pokračuje v roce 2018 ve své robustní expanzi prostřednictvím otevírání klíčových provozoven v Kanadě, na Havaji a ve vnitrozemí USA.

Společnost Micfo, poskytovatel infrastruktury jako služby (IaaS), dnes oznámila otevření šesti nových míst datových center za účelem poskytování lepších služeb zákazníkům v USA a mezinárodním zákazníkům. Spolu s nedávnou akvizicí společnosti OppoBox tato expanze dále posiluje působnost společnosti o deset trhů s datovými centry a globální působnost rozšiřuje na celkem 55 datových center na pěti kontinentech.

„S novými inovacemi a vzestupem vznikajících technologií, jako jsou IoT a AI, se objevily nové výzvy, které vyžadují pokročilou a cílenou infrastrukturu," říká Amir Golestan, generální ředitel a zakladatel společnosti Micfo. „Otevření šesti nových datových center a převzetí společnosti OppoBox nám umožňuje pokračovat v poskytování distribučních řešení s nízkou latencí, geograficky distribuovaných řešení, která jsou velmi lokální a nabízejí zpracování dat v reálném čase na místě."

Společnost Micfo se sídlem v Charlestonu je přední dodavatel cloudových technologií po dobu dvaceti let a v současné době provozuje jednu z nejrozsáhlejších sítí globálně rozptýlených cloudových platforem pro aplikaci mlžných a hraničních sítí (fog/edge). Šest nových datových center v klíčových lokalitách v Kanadě, na Havaji a ve vnitrozemí USA bude lépe obsluhovat mezinárodní zákazníky.

Nové datové centrum společnosti v Kanadě, její druhá lokalitě v této zemi, nyní dosahuje k zákazníkům v Montrealu a Torontu. Nová lokalita na Havaji byla strategicky vybrána tak, aby individuálně propojila Austrálii a Japonsko s kontinentálním územím USA a zlepšila latenci a propojení v obou zemích. Další datová centra společnosti Micfo v Omaze, Kansas City a Little Rock umožňují společnosti lépe obsluhovat zanedbané a řídce osídlené trhy v USA.

Šesté datové centrum bylo explicitně zvoleno s ohledem na zákazníky společnosti Micfo z oblasti finančních služeb a technologií. Druhá lokalita společnosti Micfo v New Yorku nyní obsluhuje telekomunikační budovu na adrese Hudson 60 a budovu AT&T na adrese 32 Avenue of Americas.

O společnosti Micfo

Se 55 lokalitami datových center společnost Micfo provozuje poskytovatel infrastruktury jako služby (IaaS) jednu z největších sítí globálně rozptýlených cloudových platforem. Při přemýšlivém rozšiřování své škálovatelné a geocentrické infrastruktury je strategií společnosti Micfo růst její klientské základny prostřednictvím dodržování slibů a neustálého vyhodnocování výsledků těchto služeb.

Kontakt pro tisk

press@micfo.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

USA-komunikace-počítače-Micfo