Média ocenila průlomovou technologii GPU Turbo značky Honor

Hongkong 10. července 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Mezinárodní tisk je pod dojmem zlepšené efektivity grafického zpracování s technologií GPU Turbo

Honor, mladá online značka smartphonů, která určuje trendy, nedávno v Pekingu představila GPU Turbo, revoluční technologii zrychleného grafického zpracování. Tato průlomová technologie získala uznání od celé řady globálních médií, která byla ohromena schopností GPU Turbo zvyšovat výkon a její efektivitu spotřeby energie.

„Lepší výkon grafiky obvykle přichází na úkor životnosti baterie, ale to již není pravdou. GPU Turbo přináší dramaticky lepší herní výkon a současně snižuje spotřebu energie," řekl pan George Zhao, prezident společnosti Honor. „Je nám ctí, že naše inovace byla tak dobře přijata recenzenty a novináři po celém světě."

GPU Turbo je hardwarově-softwarová integrovaná technologie pro akceleraci grafického zpracování. Rekonstruuje tradiční rámec pro zpracování grafiky v systému nižšího standardu, čímž výrazně zvyšuje uživatelskou zkušenost. Tato technologie zlepšuje efektivitu zpracování grafiky o 60 % a současně snižuje spotřebu energie systému SoC (systém na čipu) o 30 % a posouvá tradiční kompromis mezi výkonem smartphonu a spotřebou energie. Technologie GPU Turbo bude zvláště prospěšná pro uživatele, kteří hrají mobilní hry vyžadující vysokou efektivitu zpracování grafiky, zvýší výkonnost a dramaticky optimalizuje herní zážitky.

Tato nová inovace společnosti Honor získala ocenění od globálních obchodních a technologických médií. South China Morning Post, vlivný obchodní deník se sídlem v Hongkongu, zdůraznil, že „Huawei (Honor) jde na ruku mobilním hráčům s technologií „s turbo pohonem", která poráží všechny Android konkurenty, stejně jako Apple."Android Authority, špičkový americký server poskytující mezinárodní zpravodajství v oblasti technologií, byl podobně nadšen: „S novou technologií GPU Turbo značky Honor je hra lepší a delší". T3, špičková technologická zpravodajská kancelář se sídlem ve Velké Británii, uvedla: „Nová technologie GPU Turbo značky Honor nabízí vylepšený výkon pro mobilní hry."Tech Radar, největší britský server pro spotřebitelské technologie, uvedl: „Toto je (GPU Turbo) zajisté impozantní funkce."Gizmo China, známý technický blog, také zdůraznil, že „Revoluční technologie nazvaná GPU Turbo změní způsob, jakým se díváme na grafiku smartphonu."

O značce Honor

Honor je přední světovou značkou smartphonů, která je součástí skupiny Huawei. Tato značka vznikla s cílem naplnit slogan „Pro statečné" (For the Brave) a snaží se uspokojovat potřeby generace z přelomu tisíciletí prostřednictvím nabídky výrobků optimalizovaných pro internet, které svým uživatelům nabízí skvělé možnosti, podporují akčnost a kreativitu a umožňují jim plnit si své sny. Díky tomu se značka Honor odlišuje od ostatních a sama naplňuje svůj slogan statečnosti v tom smyslu, že dělá věci jinak a snaží se zákazníkům nabízet jenom ty nejmodernější technologie a inovace.

Více informací naleznete na webových stránkách www.hihonor.com nebo nás sledujte na:

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/715836/GPU_Turbo.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/715837/Media_Praise.jpg

KONTAKT: Frankie Lau, +852-29635690, frankie.lau@bm.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Čína-komunikace-elektronika-Honor