RevitaLash® Cosmetics představuje k oceněné kolekci také produkty pro péči o vlasy

(PRNewsfoto/RevitaLash Cosmetics)

Ventura (Kalifornie) 9. července 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Lékařsky vedené produkty budou uvedeny na trh v červenci 2018

Dlouhodobý lídr a průkopník v kategorii péče o řasy a obočí společnost RevitaLash® Cosmetics oficiálně představila novou Kolekci péče o vlasy. Tento tříproduktový sortiment obsahující šampon pro pevnější vlasy, kondicionér pro pevnější vlasy a pěnu pro zvýšení objemu vlasů doplní oceněné produkty pro péči o řasy a obočí a poskytne bezkonkurenční řešení pro oživení jemných a řídkých vlasů jak pro muže, tak pro ženy.

„Účelové výrobky pro péči o vlasy jsou ideálním doplněním našeho stávajícího portfolia péče o řasy a obočí," říká Dr. Michael Brinkenhoff, zakladatel a generální ředitel společnosti RevitaLash® Cosmetics. „Byli jsme odhodláni nalézt nejlepší způsob, jak dosáhnout výsledků, které vidíme u našich stávajících produktů, také v kategorii péče o jemné a řídké vlasy, abychom vštípili a inspirovali důvěru."

Nabídka jedinečných formulací obsahu šamponu a kondicionéru na zpevnění vlasů zahrnuje ingredience pro optimalizaci zdraví pokožky hlavy. Čisticí a hydratační vlastnosti tohoto dua produktů oživují vlasy, které vypadají plnější a pevnější a zlepšují celkové zdraví vlasových vláken.

Exkluzivní Pěna pro zvýšení objemu vlasů obsahuje vlastní patentovanou složku BioPeptin Complex®, která je také součástí mnohonásobně oceněného kondicionéru na řasy RevitaLash Advanced, a je prokázáno, že zvyšuje vitalitu vlasů, zlepšuje elasticitu, pomáhá zamezovat lámavosti vlasů a zlepšuje úpravu. V nedávné studii spotřebitelů 94 % respondentů zaznamenalo zdravější a plnější vlasy po pouhých 8 týdnech.

Klinicky testovaná kolekce neobsahuje parabeny ani ftaláty, je hypoalergenní, nebyla testována na zvířatech a je bezpečná pro použití na barvené vlasy. Kolekce péče o vlasy společnosti RevitaLash® Cosmetics je ideální pro řešení potřeb jemných a řídkých vlasů. Oživuje vlasová vlákna, která byla poškozena nadměrným odbarvováním a/nebo chemickým stresorům a stresorům životního prostředí.

Produkty kolekce péče o vlasy společnosti RevitaLash® Cosmetics, které jsou v prodeji od července 2018, budou nabízeny v cenách od 36 do 175 USD.

O společnosti RevitaLash® Cosmetics

Společnost RevitaLash® Cosmetics je světová jednička ve výrobě zpevňujících a vyživujících kondicionérů na řasy, vlasy a obočí. Kolekce této značky, která byla založena v roce 2006, obsahuje oceněný kondicionér na řasy RevitaLash® Advanced a kondicionér na obočí RevitaBrow® Advanced a je k dispozici v lékařských ordinacích, lázních, salonech a specializovaných prodejnách v 62 zemích. Podporovatel neziskových iniciativ týkajících se rakoviny prsu společnost RevitaLash Cosmetics věnuje část výtěžků na výzkumné a vzdělávací iniciativy a tím celoročně, nejen v říjnu, přispívá postiženým rakovinou prsu. Pro informace navštivte webové stránky www.revitalash.com. [RevitaLash Advanced není k dispozici v Kalifornii.]

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/710771/RevitaLash_Cosmetics_Hair_Care.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/653485/RevitaLash_Cosmetics_Logo.jpg