Společnost Oriental Yuhong představila inteligentní stavební zařízení pro výrobu tavné hydroizolační membrány -- HotterMan

HotterMan Zandra a HotterMan Spanker (PRNewsfoto/Beijing Oriental Yuhong Waterpr)

Peking 13. června 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Oriental Yuhong, největší dodavatel izolačních systémů v Asii, představila na čínské výstavě zastřešování a izolace střech (China International Roofing & Waterproofing Expo 2018) řadu inteligentních konstrukčních prvků pro výrobu hydroizolačních membrán HotterMan Zandra a HotterMan Spanker, které výrazně zlepšují účinnost hydroizolace konstrukce.

Díky třem základním technologiím systému automatického dláždění, inteligentnímu řídicímu systému a efektivnímu předem namíchanému systému pro vytápění může zařízení HotterMan dokončit řadu činností, jako je příprava podkladu, korekce trajektorie, ohřev hydroizolační membrány a země, zhutňování a dláždění. Za stejných podmínek při obsluze dvěma pracovníky může rychlost konstrukce se zařízením HotterMan dosáhnout rychlosti 5 m/min, což je více než 6násobek rychlosti člověka. Díky inteligentnímu ovládání nebude voděvzdorná membrána nadměrně nebo nedostatečně zapečena. Pak bude kompaktní a pružná lisovací deska může být použita pro každou základní vrstvu a dosáhne 100% adheze.

Inteligentní konstrukční zařízení pro výrobu tavné hydroizolační membrány HotterMan mají také vlastnosti energetické ochrany, ochrany životního prostředí, jsou ekonomické a trvanlivé, což umožňuje inteligentní konstrukci a získání spolehlivé a stabilní kvality. Toto zařízení bylo využito na mezinárodním letišti Daxing v Pekingu, projektech komerčních nemovitostí a tak dále. Zařízení získalo pochvalu uživatelů díky svým rychlým a dobrým stavebním výsledkům.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/705185/HotterMan.jpg

KONTAKT: Jinnan Zhong, +86-10-59031793/+86-15891505218, 332055130@qq.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Čína-stavebniny-Beijing Oriental Yuhong Waterproof Technology

Construction, building materials, real estate

Region

Asia, Australia