JA Solar zakládá v Jižní Koreji novou dceřinou společnost pro rozšíření působnosti na jihokorejském trhu

Peking 13. června 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost JA Solar Holdings Co., Ltd. (Nasdaq: JASO), přední světový výrobce vysoce výkonných solárních produktů, dnes oznámila, že v Jižní Koreji založí novou pobočku, která bude dále rozšiřovat její působnost v regionu.

Společnost JA Solar vstoupila na jihokorejský trh v roce 2001 a dodávala svým zákazníkům solární články. Díky vynikající kvalitě výrobků společnost JA Solar získala značné uznání zákazníků a v průběhu let vybudovala solidní zákaznickou základnu. V listopadu roku 2016 byla společnosti JA Solar udělena certifikace modulu KS (Korean Industrial Standards), která potvrdila, že její produkty plně vyhovují národním certifikačním standardům v Jižní Koreji. Následně společnost JA Solar oficiálně vstoupila na jihokorejský trh a poskytovala solární moduly místním zákazníkům. Díky založení dceřiné společnosti v Jižní Koreji může JA Solar poskytovat zákazníkům v regionu včasnou a účinnou podporu a služby, posílit svůj vliv na jihokorejském trhu a dále rozšířit svou globální působnost.

Vysoce účinné solární produkty jsou na trhu Jižní Koreje dobře přijímány. Společnost JA Solar se zavázala provádět výzkum a vývoj pro výrobu vysoce výkonných solárních modulů, optimalizovat návratnost investic zákazníků a splnit jejich požadavky na vysoce kvalitní výrobky. Společnost JA Solar využila svou silnou pozici na trhu a vytvořila úzké obchodní vztahy s řadou významných společností včetně KT, GS Group, Hyundai Group, SK Group, Posco Group, ETA Solar atd.

Pan Baofang Jin, předseda představenstva a generální ředitel společnosti JA Solar, uvedl: „Společnost JA Solar má více než 20 poboček po celém světě. Jsme optimističtí ohledně budoucnosti a obchodních výhledů na jihokorejském solárním trhu a věříme, že naše nová dceřiná společnost zlepší naše schopnosti poskytovat našim zákazníkům v regionu včasné a nadstandardní služby. Kromě toho nám nová dceřiná společnost umožní zvýšit povědomí o značce a stát se předním dodavatelem solárních modulů a dále přispívat k rozvoji obnovitelné energie v Jižní Koreji."

Xiaorui Sun

+86-10-6361-1888 x1698

bj.sunxr@jasolar.com

SENDING PRESS RELEASES