Hradešínská Residence – Královské Vinohrady ve stylu prvorepublikového luxusu.

Praha 13. června 2018 (PROTEXT)

Rostoucí pražský trh přeje výstavbě luxusního bydlení. Pro nejnáročnější klientelu vzniká Hradešínská Residence v pražských Královských Vinohradech. Mimořádný projekt s třinácti exkluzivními byty je citlivě zasazen do kultivovaného prostředí prvorepublikových vil a parků. Nachází se ve čtvrti, která je už přes sto let vyhledávaná pražskou elitou. Projekt je nyní ve fázi příprav a plánované dokončení je na jaře 2019.

Čisté geometrické tvary, ušlechtilé materiály, hodnotná architektura prvorepublikového stylu, velkorysé prostory a zelené zahrady uprostřed města. To vše přináší Hradešínská Residence, nejnovější příležitost k luxusnímu bydlení v historické části metropole.

Třináct bytů o velikosti od 118,6 m2 po 360,50 m2 s velkoformátovými okny orientovanými do několika světových stran přinesou krásné výhledy do zeleně.

Přízemní byty přirozeně prolínají s relaxačními zónami privátních zahrad o rozloze až 196 m2 vybízejících k oddechu. Byty v nejvyšších patrech naopak otevírají pohledy na výjimečné a ceněné panorama historického centra Prahy. Nejvelkorysejší byt číslo 14 ohromuje mimořádnou střešní terasou o rozloze 142,3 m2.

Jak je u luxusního segmentu obvyklé, v předprodejní fázi lze definovat vnitřní standardy i dispozice. Ke standardnímu vybavení bytů patří masivní dubové parkety, vstupní bezpečnostní dveře, systém řízeného větrání, špičková sanita i obklady a příprava na vybavení inteligentní domácnosti, to vše individuálně upravované dle přání kupujících.

„Hradešínská Residence je luxus v nejčistší podobě. Dokonalá lokalita, komorní provedení a nejvyšší dostupný standard použitých materiálů osloví nejnáročnější české i zahraniční klienty. Skutečným skvostem je největší byt nabízející nádherný výhled na panorama Prahy. Obytná plocha o rozloze 360,50 m2, střešní terasa 142,3 m2 a možnost až sedmi parkovacích stání čeká s cenou přes 100 milionů korun na výjimečného zájemce,“ říká Marianna Krausová, Partner společnosti Lexxus Norton.

Investorem Hradešínské rezidence je společnost RP Invest, a.s.

Základní informace o projektu Hradešínská Residence

- 13 jednotek 2+kk až 5+kk o ploše 118,60 až 360,50 metrů čtverečních.

- Geometrická architektura prvorepublikového stylu s použitím ušlechtilých materiálů uvnitř i vně budovy.

- Přízemní byty s privátními zahradami 106 až 196 m2. Balkony a terasy 12 m2 až 142,30 m2.

- Recepce, výtah, kamerový systém, bezbariérový přístup.

- Masivní dubové parkety, nejvyšší standard obkladů i sanity.

- Dispozice bytu i veškeré standardy plně přizpůsobitelné přání vlastníka.

Výhody lokality Praha 2 – Královské Vinohrady

- Jedna z nejvyhledávanějších pražských čtvrtí.

- Po více než 100 let oblíbená adresa pražské elity.

- Blízkost parku Grébovka a Riegerovy sady.

- Vynikající infrastruktura.

LEXXUS Group

LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než dvě desítky let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky.

Do portfolia skupiny LEXXUS Group dále patří značka Lexxus Norton, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí.

Karel Pluhař

Mediální zástupce, Topic PR

Email: kpluhar@topicpr.cz

Telefon: +420 724 44 29 29