Bouřící dvojitý záběr - regatový tým Dongfeng se vrací do čela závodu

Cardiff 13. června 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Dne 8. června 2018 získal regatový tým Dongfeng první místo v závodě konaném v přístavu v Cardiffu ve Velké Británii. Na večerním slavnostním ceremoniálu byl regatový tým Dongfeng také poctěn oceněním za komunikaci. K tomuto dni se tým Dongfeng dostal zpět na první místo v celkovém pořadí a o krok se přiblížil k mistrovství sezony. Devátá část závodu Volvo Ocean Race skončila v Cardiffu ve Velké Británii. Všechny týmy se připravují na 10. etapu do Göteborgu ve Švédsku.

Pro regatový tým Dongfeng není získání prvního místa v současném celkovém pořadí jen pouhým štěstím. Spoléhá se na dlouhodobou perspektivu, zdravý úsudek a neustálou vytrvalost. Stejně jako v případě společnosti Dongfeng Motor nemá cesta k internacionalizaci nic společného se štěstím. Vyžaduje také globální vizi, strategické rozhodování a vytrvalé úsilí.

V nové éře společnost Dongfeng Motor Corporation dosáhla nové interpretace historické konotace své značky a zavedla zcela novou strategii značky Dongfeng s konceptem základních hodnot „kvalita, inteligence, harmonie". Kvalita je kořenem značky Dongfeng nové doby, nejdůležitějším genem v krvi Dongfeng a základem společnosti Dongfeng; inteligence je zdrojem značky Dongfeng v nové éře, symbolem moderní průmyslové civilizace a zdrojem vítězství do budoucnosti; harmonie je duše a víra značky Dongfeng v nové éře, která symbolizuje neúnavné úsilí o dokonalost lidské přirozenosti. Trojice „Kvalita", „Inteligence" a „Harmonie" povede ke komplexnímu a energickému rozvoji společnosti Dongfeng Motor Corporation.

Díky zavedení nové strategie značky bude společnost Dongfeng Motor Corporation v plném proudu podpory ze strany iniciativy Nové hedvábné stezky. Společnost vynaloží veškeré úsilí, aby z Číny učinila automobilovou velmoc pomocí „vyprávění hezkého příběhu" o značce Dongfeng.

Foto - http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=313964

KONTAKT: Pan Han, +86-10-88051148

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Británie-automoto-jachting-Dongfeng Motor Corporation

Transport, cars, motorcycles, aircraft, ships, weapons

Region

Europe, EU, NATO