Joint Commission International jmenuje nové vedení v epicentru pro zajišťování kvality zdravotní péče

Francine Westergaard

Oak Brook (Illinois) 12. června 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Evropský region povede hlavní konzultantka Francine Westergaard

Organizace Joint Commission International (JCI) s potěšením oznamuje jmenován Francine Westergaard, MSN, RN, MBA na pozici hlavní konzultantky organizace JCI pro evropský region. Bude v roli prvního kontaktního místa pro současné i budoucí klienty, kteří hledají poradenství a technickou pomoc v tomto rychle se rozvíjejícím regionu.

Paní Westergaard se poprvé připojila ke společnosti JCI v roce 2007. V poslední době byla hlavním poradcem pro oblast Středního východu. Její odborné znalosti zahrnují provozní hodnocení s využitím standardů JCI jako reference pro vysoce kvalitní péči a iniciativy týkající se bezpečnosti pacientů. Její mezinárodní zkušenosti z minulých let zahrnují konzultace a vzdělávání pro hlavní nemocnice, systémy zdravotní péče a ministerstva zdravotnictví v Severní a Jižní Americe, v Asii a Tichomoří, v Evropě, Africe a na Středním východě. Má více než 30 let ošetřovatelské zkušenosti jako praktický lékař, pedagog, správce a výzkumný pracovník, včetně vedoucích pozic v nemocniční a ambulantní péči. Vystudovala magisterské studium v oboru ošetřovatelství a obchodní administrativy.

Paní Westergaard je odborníkem na organizační hodnocení, vzdělávání a návrhy, řízení a implementaci projektů, které jsou náplní její práce v evropském regionu, kde nové organizace a dlouhodobí klienti chtějí získat akreditaci.

„Chápu dynamiku složitých zdravotnických organizací a přinesu s sebou řešení z oblasti péče o hospitalizované i nehospitalizované pacienty," řekla paní Westergaard. „Všichni sdílíme stejné klinické výzvy a obavy. Naším cílem je celkově zlepšit výsledky pacientů a kvalitu zdravotní péče."

Marwa Zohdy, PhD, CJCP, viceprezidentka pro globální poradenské služby organizace JCI, uvedla, že je nadšená, že přivítá paní Westergaard v evropském týmu.

„Přináší velké množství odborných znalostí v oblasti kvality a bezpečnosti pacientů, stejně jako globální síť poskytovatelů, kterým pomáhala s projekty rozsáhlých zlepšení," řekla Dr. Zohdy. „Její praktické zkušenosti a zkušenosti v oblasti ošetřovatelského vzdělávání pomohou organizacím udržovat obsluhu zahraničních pacientů a bezpečný provoz."

Oddanost paní Westergaard ke vzdělávání, s téměř 200 akreditovanými organizacemi ve 21 zemích v celé Evropě, bude podporou pro tuto rostoucí komunitu s příležitostmi pro rozvoj.

Vzdělávací příležitosti

Paní Westergaard zahájila seriál měsíčních webinářů pro zdravotnické pracovníky o normách pro zlepšování kvality, s tipy pro úspěšné plánování přípravy na akreditaci a akreditaci JCI. Je také členkou vedoucího týmu vzdělávací akce zaměřené na zlepšení kvality a bezpečnosti péče o pacienty, která se uskuteční v Praze v září roku 2018.

Měsíční webináře: 20. června, 18. července, 15. srpna, 26. září, 3. října, 21. listopadu 2018

Pro další informace a registraci navštivte webové stránky http://info.jcrinc.com/2018-JCI-Pathway-Webinar-Registration.html .

Základy akreditace, Praha: 5.- 7. září 2018

Pro další informace a registraci navštivte webové stránky www.jointcommissioninternational.org/prague-foundations-of-accreditation-sept-2018/

O organizaci Joint Commission International

Organizace Joint Commission International (JCI) byla založena v roce 1994 jako divize společnosti Joint Commission Resources, Inc. (JCR), jako zcela kontrolovaná, nezisková dceřiná organizace této společnosti. Prostřednictvím mezinárodních akreditací a certifikací, poradenských služeb, publikací a vzdělávacích programů rozšiřuje JCI poslání společnosti JCR na celém světě tím, že pomáhá zlepšit kvalitu péče o pacienty. JCI spolupracuje s mezinárodními zdravotnickými organizacemi, veřejnými zdravotnickými agenturami, ministerstvy zdravotnictví a dalšími ve více než 100 zemích. Pro další informace navštivte webové stránky www.jointcommissioninternational.org.

Kontakt pro média:

Katie Looze Bronk

Podniková komunikace

kbronk@jointcommission.org

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/701739/The_Joint_Commission_Francine_Westergaard.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/118169/joint_commission_international_logo.jpg

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

USA-zdraví-společnost-sociální-The Joint Commission