Společnost Live Nation Entertainment zakládá fond Women Nation pro investice do podniků živé hudby založených ženami

Beverly Hills (Kalifornie) 16. května 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Live Nation Entertainment založila fond Women Nation, investiční fond zaměřený na ženské podniky živé hudby. Společnost Live Nation zřizuje fond a poskytne přístup ke zdrojům a kapitálu společnosti pro nedostatečně zastoupené ženy podnikající v oblasti propagace koncertů, koncertních akcí a festivalových prostorů. Oznámení bylo dnes představeno prezidentem a generálním ředitelem organizace Live Nation panem Michaelem Rapinem.

Pan Rapino uvedl: „Jako lídr v oblasti živé zábavy chceme tuto situaci smysluplně řešit, změnit dynamiku a rozšířit možnosti. Fond Women Nation je prvním krokem k podpoře nových podnikatelů a vytváření příležitostí pro ženy v tomto sektoru podnikání v oblasti živé hudby."

„Ženy jsou v zábavním ekosystému nedostatečně zastoupeny, ale vidíme to zejména v hudebním průmyslu," uvedla Dr. Stacy Smith, zakladatelka a ředitelka Iniciativy pro začleňování Annenberg na univerzitě v jižní Kalifornii. „Jedním z klíčových způsobů, jak zahájit úsilí o rovnost žen a mužů, je financování ženských podnikatelů. Gratuluji společnosti Live Nation za její vůdčí roli a vynaložení svých prostředků způsobem, který může vyvolat skutečnou změnu."

Fond Women Nation bude identifikovat, financovat a rozšiřovat počet festivalů, akcí a propagačních společností vedených ženami na celém světě. Podnikatelské subjekty musí být založeny ženami a orientovány na oblast propagace koncertů, festivalů nebo organizace živých událostí. Vyhodnocovací tým fondu Women Nation se skládá z manažerek fondu Live Nation s rozmanitými odbornými znalostmi, mezi něž patří: Anna Sjolund (koordinující ředitelka / hlavní propagátorka fondu Live Nation Sweden), Amy Corbin (propagátorka, C3), Virginie Davis (zakladatelka, G Major Management), Amy Howe (provozní ředitelka, Ticketmaster), Lesley Olenik (viceprezidenta, Touring), Maura Gibson (prezidentka, Frontgate Ticketing), Kelly Chappel (viceprezidentka, Touring) a Carrie Davis (ředitelka pro komunikaci). Podniky vybrané fondem budou mít přístup k prostředkům fondu Live Nation, jako jsou strategické poradenství, kontakty v průmyslu a mentorství v obchodních a funkčních oblastech.

Pro další informace a žádosti k fondu Women Nation navštivte webové stránky: https://womennationfund.livenation.com/

O společnosti Live Nation Entertainment

Live Nation Entertainment (NYSE: LYV) je přední světová společnost zabývající se živou zábavou, která se skládá z předních světových hráčů na trhu: společností Ticketmaster, Live Nation Concerts a Live Nation Sponsorship. Další informace naleznete na webových stránkách www.livenationentertainment.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/691413/WOMEN_NATION_FUND.jpg

KONTAKT: fond Live Nation pro média: Carrie Davis, carriedavis@livenation.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

USA-kultura-hudba-trh-Live Nation Entertainment

Retail chains and goods distribution
Culture, entertainment, hobbies

Region