Jak dokonale sladit filmovou hudbu s profesionálním orchestrem a obří LED obrazovkou předvede Film Music Tour!

Praha 15. května 2018 (PROTEXT)

Již v tomto týdnu odstartuje první koncert unikátní hudebně-filmový projekt FILM MUSIC TOUR, a to v Mladé Boleslavi a Pardubicích. Po nich následuje až do podzimu devět dalších českých měst.

V České republice zatím nevídaná show oživí hudbu filmových trháků jako Star Wars, Jurský park, Harry Potter, E.T., Forrest Gump, Bathory nebo Lví král. Autentický hudební zážitek umocní vizuálně obří LED obrazovka, na níž diváci uvidí záběry z filmů i detaily hudebníků. Těmi je 30členný žesťový orchestr Moravia Brass Band pod taktovkou Chuheie Iwasakiho. Dirigent japonského původu působí sice velice mladě, ale jeho hudební zkušenosti jsou ohromující. Diváky navíc pokaždé strhne svým dynamickým projevem!

https://www.filmmusictour.cz/blog/tlumena-svetla-romantika-on-a-ona ....

Zpěvu se coby sólisté ujmou sympaťáci známí divákům z hudební show "Tvoje tvář má známý hlas" Anička Slováčková a Milan Peroutka. Herecky se potkali také v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. A protože nejlepší projekty musejí vždy překonat nějaké ty výzvy a překážky, ani Film Music Tour není výjimkou. Před několika týdny podstoupil Milan operaci zpřetrhaných vazů v koleni a v ideálním případě by se nyní měl věnovat výhradně rekonvalescenci. Ovšem nechat si ujít mužské sólo na turné tohoto kalibru prostě nešlo, proto Milan statečně pokračuje ve zkoušení a uvidíte a hlavně uslyšíte ho poprvé již nyní 16. května v Mladé Boleslavi!

Natěšená je i jeho kolegyně Anička: “Je to pro mne zcela nová zkušenost nabídnout divákům krásné skladby z filmů, které si budou moci poslechnout živě. Těším se především na úžasnou melodii Let it go z filmu Ledové Království. Píseň můžete zhlédnout v jednom z našich videí.”

Turné se koná celkem v 11 městech ČR a vstupenky jsou k dostání v síti Ticketportal. Film Music Tour dále sledujte na http://www.filmmusictour.cz, FB, Instagramu a hlavně Youtube! Záštitu nad akcí převzali významní představitelé měst a krajů.

Kontakt:

Pro více informací, fotografie v tiskové kvalitě či spolupráci kontaktujte manažerku Kristýnu Ratajovou, ratajova@prokoncert.cz, +420 723 736 602. Kromě dalšího nabízíme také možnost rozhovorů se zpěváky Annou Julií Slováčkovou, Milanem Peroutkou, členy týmu Prokoncert (Kristýnou Ratajovou, Vítem Němečkem, Lukášem Daňkem) nebo dirigentem Chuheiem Iwasakim. Domluvit lze také pořádání soutěže. V případě zájmu o akreditaci neváhejte a kontaktujte nás.

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-hudba-film-Film Music Tour-firmy-Prokoncert