Nový výrobní závod KS Klima-Service, a.s

Výrobní závod KS Klima-Service, a.s.

PŘÍBRAM 15. května 2018 (PROTEXT)

Akciová společnost KS Klima-Service zahájila v dubnu 2018 provoz v prostorách nového výrobního závodu na adrese Evropská 710 , 261 01 Příbram II. V areálu je soustředěn celý výrobní závod, sklady, administrativa a zákaznické a prezentační centrum se vzorkovou síní.

Společnost v letošním roce oslaví 25. výročí svého vzniku. Za dobu svého působení prošla velkými změnami, vyústěných k realizaci nového moderního výrobního závodu. Základní filozofií zakladatele firmy byla vždy velká kvalita produktů poskytovaných s maximální službou a péčí zákazníkům. Tuto filozofii převzalo i nové vedení, které ji úspěšně aplikuje a rozvíjí dodnes.

Vedení společnosti zaměřuje dlouhodobou strategii KS Klima-Service, a.s. na rozvoj, růst a posilování dobrého jména společnosti na českém i zahraničním trhu v oboru výroby vzduchových filtrů a filtračních zařízení. Dostatek výrobních a skladovacích prostor v nové moderní výrobní hale přispěl především ke zvýšení zákaznického komfortu a zlepšení pracovních podmínek pro zaměstnance.

Vážíme si spolupráce s našimi obchodními partnery a rádi všechny osobně přivítáme v našich nových prostorách!

za vedení KS Klima-Service, a.s.

Ing. Jan Berger

Předseda představenstva

www.ksklimaservice.cz

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-stroje-průmysl-trh-firmy-KS Klima-Service

Transport, cars, motorcycles, aircraft, ships, weapons
Retail chains and goods distribution
Banks, insurance companies, stock exchanges

Region

Central Bohemia region

Photograph

Výrobní závod KS Klima-Service, a.s.

Important notice