Setkání lídrů českého průmyslu a exportu – videopřenos

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš (vpravo) hovoří na setkání lídrů českého exportu 5. prosince v Praze. Vlevo je ředitel analytické společnosti CEEC Research Jiří Vacek.

Praha 14. května 2018 (PROTEXT)

Klíčové kroky vlády na podporu a rozvoj českého průmyslu a exportu, jeho optimální struktury a konkurenceschopnosti založené na vývozu výrobků s vysokou přidanou hodnotou - to budou hlavní otázky, o kterých budou v úterý hovořit účastníci setkání lídrů českého průmyslu a exportu. Podle organizátorů půjde o zatím největší diskusi vrcholných představitelů státu, lídrů klíčových průmyslových a exportních společností a zástupců svazů, komor a asociací o současném stavu a dalším směřování českého průmyslu a exportu.

ČTK bude v servisu PROTEXT VIDEO v úterý 15. května vysílat živě video ze setkání lídrů českého průmyslu a exportu 2018, které na pražském výstavišti PVA pořádá CEEC Research.

S projevem vystoupí mj. premiér v demisi Andrej Babiš. Akce se koná jako součást veletrhu FOR INDUSTRY, který předseda vlády zároveň zahájí.

Setkání zástupců státní správy a významných průmyslových a exportních společností se zúčastní také ministryně financí Alena Schillerová a ministr průmyslu a obchodu Tomáš Hüner.

Andrej Babiš vystoupí v prvním bloku na téma Hospodářská politika ČR a spolu s dalšími hosty bude diskutovat například o krocích vlády na podporu českého průmyslu a exportu či o výhodách českých firem v zahraničí. Účastníci konference si také vymění zkušenosti na téma, jak se české firmy vyrovnávají s rostoucími náklady na výrobu a jak se jim daří obhájit své pozice u zahraničních odběratelů a zákazníků.

Začátek akce je naplánován na 9. hodinu v Pražském veletržním areálu, Beranových 669, Praha 9 - Letňany.

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-stroje-energie-elektronika-Babiš-firmy-CEEC Research-VIDEOSTREAM-ČTK

Transport, cars, motorcycles, aircraft, ships, weapons
Politics, Religion Unions and Welfare Issues
PC, Internet, telecommunications, post service
Electricity, gas, heat and coal

Region

Prague, Central Bohemia region and Czech Republic