Xbox představuje první světový pirátský kanón ve snaze překonat rekord GUINNESSOVY KNIHY REKORDŮ™

(PRNewsfoto/Xbox)

Tampa (Florida) 13. března 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Všichni jsou zváni, aby pomohli Xboxu oslavit spuštění své největší nové IP roku s názvem Sea of Thieves, nové týmové celosvětové dobrodružné hry, která nabízí svobodu, akci a vzrušení při vytváření typických pirátských zážitků. Staňte se svědky historie, kdy se Xbox pokusí překonat rekord GUINNESSOVY KNIHY REKORDŮ výstřelem lidské „dělové koule" ve hře Sea of Thieves.

V úterý 13. března ve 13 hod. východoamerického času se David „The Bullet" Smith pokusí překonat rekord GUINNESSOVY KNIHY REKORDŮ nejdelší přeletěné vzdálenosti v podobě lidské dělové koule pomocí kanónu Pirate Blaster společnosti Xbox, o hmotnosti přibližně 5 440 kg a délce přes 10 m, který vystřelí Davida se zrychlením z 0 na 96 km/h za pouhé dvě desetiny sekundy. Aby se to podařilo, David bude vystřelen z kanónu se přetížením přesahujícím hodnotu 10 g. Pokusí se o vystřelení z děla na vzdálenost 61 metrů před konečným nárazem se přetížením 12 g na přistávacím airbagu.

Ve hře Sea of Thieves dokáží děla efektivně způsobovat díry v soupeřových lodích (a přispívat k efektivním způsobům, jak se dostat na pevninu). Fanoušci jsou zváni, aby se připojili k tomuto jedinečnému a interaktivnímu zážitku, který bude vysílán živě na stránkách Mixer Xbox Channel, kde můžete používat „sparky", měnu používanou na stránkách Mixeru, získávanou za sledování her, které vám pomohou osvětlit Smithovo dělo.

Nezapomeňte se zítra, tedy 13. března ve 13 hodin východoamerického času, připojit na stránky Mixeru, abyste byli svědky pokusu o překonání rekordu GUINNESSOVY KNIHY REKORDŮ v živém přenosu, a sledujte Xbox Wire pro výsledky. Další neuvěřitelné herní rekordy najdete na stránkách Guinness World Records 2018: Gamer's Edition.

A také si nezapomeňte vyzvednout svou kopii hry Sea of Thieves, která je dnes k dispozici pro předobjednávky v obchodě Microsoft Store nebo hrajte s Xbox Game Pass v úterý 20. března. Hra bude k dispozici na Xbox One a počítačích s Windows 10.

Kontakt pro média: Erica Teller, 212-774-6829, eteller@endeavorco.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/653255/Xbox_Pirate_Blaster_Human_Cannon.jpg

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

USA-zábava-hry-počítače-Xbox