Společnost SodaStream představila nový automatický výrobník perlivé vody - Fizzi One Touch

SodaStream introduces the Fizzi One Touch (PRNewsfoto/SodaStream)

Airport City (Izrael) 12. března 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Spojení oceněného designu s vylepšenými funkcemi a přístupnou cenou

SodaStream se snaží získat ještě věrnější spotřebitele

Společnost SodaStream International Ltd. (NASDAQ: SODA), největší značka perlivé vody na světě, dnes na výstavě International Home Housewares Show 2018 v Chicagu oznámila uvedení svého nejnovějšího automatického výrobníku automatických perlivé vody - Fizzi One Touch.

Tato automatická verze oceněného zařízení Fizzi nabízí zákazníkům vynikající uživatelskou zkušenost a špičkový design za přijatelnou cenu. Nový Fizzi One Touch bude pro spotřebitele v USA dostupný online v červnu a postupně bude zpřístupněn spotřebitelům po celém světě na 45 trzích společnosti SodaStream.

Elegantní design Fizzi One Touch je k dispozici ve dvou elegantních barvách, klavírní černé nebo čistě bílé, a nabízí tři úrovně sycení pro dokonale přizpůsobené nápoje. Fizzi One Touch je dodáván s lahví SodaStream z nerezové oceli a karbonátorem o objemu 60 litrů a obsahuje patentovaný systém zaklapnutí a uzamčení SodaStream, díky němuž lze láhev do přístroje umístit ještě pohodlněji a snadněji.

„SodaStream mění způsob, jakým lidé pijí, a představení přístroje Fizzi One Touch je v souladu s naší misí revoluce v nápojovém průmyslu," řekl Daniel Birnbaum, generální ředitel společnosti SodaStream International. „Miliony lidí díky SodaStreamu proměňují svou běžnou vodu z kohoutku na čerstvou perlivou vodu a nyní s přístrojem Fizzi One Touch je stisknutí jediného tlačítka tento zážitek ještě zábavnější a příjemnější," pokračoval pan Birnbaum.

Automatický výrobník perlivé vody Fizzi One Touch se bude maloobchodně prodávat za cenu 119,99 USD a v červnu 2018 se objeví na webových stránkách www.sodastreamusa.com, následně bude nabízen velkými americkými prodejci v září 2018.

O značce SodaStream

SodaStream je nejlepší značkou perlivé vody na světě a předním výrobcem a distributorem výrobníků perlivé vody. Umožňujeme našim zákazníkům jednoduše proměnit vodu z vodovodu na vodu perlivou a také ochucenou, a to během několika sekund. Tím, že SodaStream umožňuje, aby bylo pití obyčejné vody zábavné a zajímavé, pomáhá spotřebitelům pít více vody. Výrobníky perlivé vody nabízejí spotřebitelům lahvových a plechovkových sycených nápojů velmi různorodá a inovační řešení. Tyto produkty propagují zdraví a pohodu, jsou přátelské k životnímu prostředí, nákladově efektivní, přizpůsobitelné a jejich používání je zábavné. Produkty jsou dostupné ve více než 80 000 maloobchodních prodejnách ve 45 zemích. Pokud se chcete dozvědět více o tom, jak je díky SodaStreamu voda zábavou, sledujte SodaStream na sociálních sítích Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram a YouTube, nebo navštivte webové stránky www.SodaStream.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/652541/2017_12_18_Fizzi_One_Touch.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/636193/SodaStream_Logo.jpg

KONTAKT: Kontakt pro média, SodaStream International, Maayan Nave, ředitel pro globální komunikaci, maayann@sodastream.com, SodaStream USA, Stephanie Goldman, The Pollack PR Marketing Group, sgoldman@ppmgcorp.com

SENDING PRESS RELEASES