Nově v budově Na Příkopě 14 - HubHub

Praha 12. března 2018 (PROTEXT)

Společnosti IMMOFINANZ a LORDSHIP, partneři v rámci společného podniku a majitelé budovy Na Příkopě 14, podepsaly nájemní smlouvu na 2000 m2 s nájemcem HubHub. Vůbec první coworkingový koncept tohoto druhu v České republice bude spuštěn po dvou již existujících centrech v Bratislavě a Varšavě. Nový HubHub bude otevřen a uvítá první zákazníky v srdci Prahy v létě 2018.

Budova Na Příkopě 14 je situována na jedné z nejznámějších a nejvyhledávanějších nákupních tříd v Praze. Nabízí přibližně 17.000 m2 exkluzivních maloobchodních a moderních kancelářských prostor v deseti patrech a poskytuje 150 parkovacích míst v podzemních garážích.

Celkovou rekonstrukci a rozšíření této památkově chráněné budovy v ulici, která si získala proslulost coby prestižní nákupní a kancelářská adresa, provedly společnosti IMMOFINANZ a LORDSHIP. Rekonstrukce byla dovršena v roce 2014, obdržela certifikát LEED Gold a zvítězila v uznávaných soutěžích Best of Realty či CIJ Awards.

HubHub se zařadí k současným prestižním nájemcům, jako jsou Hamleys, jedno z nejstarších hračkářství na světě, nebo globální advokátní kanceláře White & Case a DLA Piper.

O společnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je společnost podnikající v oblasti komerčních nemovitostí, jejíž aktivity se zaměřují na segmenty maloobchodních a kancelářských nemovitostí na sedmi klíčových evropských trzích: Rakousko, Německo, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a Polsko. Její primární aktivity zahrnují správu a výstavbu nemovitostí, přičemž značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelářské nemovitosti) představují silný místní prvek a jsou synonymem kvality a excelentních služeb. Realitní portfolio zahrnuje více než 250 nemovitostí v přibližné hodnotě 4,2 miliardy eur. Společnost IMMOFINANZ je kotována na burzách ve Vídni (kde je součástí tzv. leading ATX indexu) a ve Varšavě.

Pro více informací prosím navštivte tyto stránky: http://www.immofinanz.com.

O společnosti LORDSHIP

Společnost LORDSHIP se již 25 let zaměřuje na obchodní developerské projekty a patří mezi přední developery na realitním trhu v České i Slovenské republice. Tým LORDSHIP dlouhodobě prokazuje své schopnosti a znalosti ve většině realitních sektorů, včetně nákupních galerií na hlavních městských třídách, obchodních domů, nákupních center, prvotřídních kanceláří, moderních kancelářských prostor, hotelů a rezidenčních a víceúčelových prostor s celkovou hrubou plochou přesahující 600.000 m2.

Pro více informací prosím navštivte tyto stránky: www.lordship.eu.

V případě zájmu o více informací prosím kontaktujte:

Bettina Schragl

Ředitelka oddělení firemní komunikace | tisková mluvčí IMMOFINANZ

Tel.: +43 (0)1 88 090 2290

e-mail: communications@immofinanz.com

Rostislav Novák

Generální ředitel

LORDSHIP, a. s.

e-mail: action@lordship.eu

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords