Společnost Yadea byla jmenována Regionálním podporovatelem Světového poháru FIFA™ 2018 v Asii

Šanghaj 13. února 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Yadea, přední výrobce na trhu elektrických motocyklů, jízdních kol a skútrů, byla jmenována Regionálním podporovatelem Světového poháru FIFA (FIFA World Cup(TM)) v roce 2018. Jako Regionální podporovatel pro Asii získá Yadea řadu práv, včetně expozice LED panelů během akce, přístup ke vstupenkám a práva na sdružení značek pro svůj region.

Interaktivní vícekanálové zpravodajství sledujte zde:

Spolupráce s organizací FIFA je pro společnost Yadea novým mezníkem; potvrzuje své postavení jako světové značky, která prosazuje svou strategii globální expanze. Společnost byla založena v roce 2001 a vyrábí vysoce kvalitní motocykly s elektrickým pohonem, jízdní kola a skútry, vede pokročilý výzkum a vývoj a udržuje mezinárodní prodejní síť, která podporuje export svých výrobků do 66 zemí celého světa.

"Pro společnost Yadea je velkou poctou, že byla jmenována Asijským regionálním podporovatelem Světového poháru FIFA 2018. Jedna z nejsledovanějších sportovních událostí, Světový pohár FIFA, se dokonale hodí ke strategii internacionalizace a předního umístění společnosti Yadea," řekl předseda technologické skupiny společnosti Yadea, Liu Yeming. "Společnost Yadea sladí své regionální propagační kampaně se Světovým pohárem FIFA v roce 2018, aby zainteresovala fotbalové fanoušky a rozšířila povědomí o motocyklech, kolech a skútrech nejvyšší kvality."

"Jsme potěšeni, že můžeme přivítat společnost Yadea v naší řadě regionálních podpůrců a těšíme se na vzájemnou spolupráci, abychom mohli oslovit více fanoušků fotbalu v tak významném regionu pro organizaci FIFA," řekl hlavní obchodní ředitel organizace FIFA Philippe Le Floc'h. "Yadea oslovuje mladé lidi, zejména ty, kteří si chtějí udržet udržitelný životní styl. Jedná se tedy o dva aspekty, které jsou pro nás nesmírně důležité."

V uplynulých letech se společnost Yadea zaměřovala na strategickou orientaci "vyššího stupně" a dodržovala zásadu "poskytování produktů, které spotřebitelům dávají pocit pohody". Společnost má dohody o spolupráci s americkým podnikem pro elektromotory Lightning Motors, známou rakouskou designovou firmou KISKA, rakouskou společností Swarovski a japonskou společností Panasonic. Navíc má jedinou podnikovou laboratoř na národní úrovni, která je akreditovaná Čínskou národní akreditační radou pro posuzování shody (CNAS). Zaměřuje se na získání podpory pro motocyklovou závodní třídu, inteligentní technologie automobilové třídy a poskytování služeb automobilové třídy 4S.

KONTAKT: Even Liu, 86 15121142871, even_liu@drivingstrong.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Sport-Čína-reklama-fotbal-automoto-Yadea

Transport, cars, motorcycles, aircraft, ships, weapons
Newspapers, magazine, TV, radio, advertisement

Region