Nový hráč na českém a slovenském internetu - Mail.cz spustil unikátní e-mailový portál

Praha 13. února 2018 (PROTEXT)

Seznam, Centrum a Gmail se možná budou muset bát o své výsadní postavení mezi provozovateli e-mailových stránek pro občany České a Slovenské republiky. Ryze česká společnost Mail Group, a.s. totiž spustila nový, inovativně řešený e-mailový portál, který uživatelům slibuje řadu výhod a nadstandardních funkcí.

Kromě jiného mají uživatelé Mail.cz k dispozici neomezený výběr jmen, mohou stahovat a odesílat zprávy z ostatních svých e-mailových adres a všechny své e-mailové adresy také spravovat. Dále mohou plánovat odložená odesílání zpráv či si nastavovat SMS upozornění. Portál má rovněž svůj vestavěný překladač pro okamžitý převod cizojazyčných zpráv do vašeho jazyka, díky čemuž odpadá nutnost využití Google Translator, či jiného externího řešení.

Mezi další výhody portálu patří integrované zpravodajství ze světa i z domova, včetně doporučení článků dle oblastí, které vás zajímají. Užitečnou zajímavostí je pak rozhraní pro sdílení videí z YouTube, které ocení nejen uživatelé z mladší generace. Dále nechybí například jízdní řády, mapy, bazar, recepty, či horoskopy, to vše přehledně a na jednom místě.

Video zde: https://www.youtube.com/watch?v=7xqxQPD_wI0

Dle představitelů Mail.cz je filozofií jejich společnosti maximální uživatelská přívětivost a přehlednost. Společnost razí motto: „Ty nejdokonalejší věci jsou vždy ty nejjednodušší", proto si při navrhování i poskytování veškerých služeb vždy klade za prioritu pomáhat uživatelům a maximálně jim zjednodušovat práci. Společnost aktivně vyhledává a zavádí úspěšná inovativní řešení z internetového prostředí a snaží se tak neustále být o krok před svými konkurenty.

Služby portálu jsou určeny jak soukromým fyzickým osobám, tak podnikatelům. Klientům z řad podnikatelů přitom navíc poskytuje marketingovou podporu, která slibuje výrazné urychlení rozvoje jejich byznysu.

E-mailový portál se tak v podání Mail.cz stává skutečně komplexním řešením, které si klade za cíl zcela uspokojit potřeby jak běžného soukromého uživatele, tak náročného podnikatele. Inovativní projekt společnosti Mail Group, a.s. si již našel a stále nachází další spokojené uživatele a počkejme si, jak zamíchá kartami na českém a slovenském internetovém trhu.

Kontakt:

info@mail.cz

www.mail.cz

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-internet-média-firmy-Mail Group