Společnost JA Solar dodá mono PERC moduly pro solární projekt s výkonem 250 MW v Izraeli

Peking 12. února 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost JA Solar Holdings Co., Ltd. (NASDAQ-NMS: JASO) (dále jen "JA Solar"), jeden z největších světových výrobců solárních produktů, dnes oznámila dodávku modulů do solárního projektu Ashalim s celkovým výkonem 250 MW, což je největší projekt s využitím mono PERC modulů společnosti JA v Izraeli.

Tento projekt je vyvíjen velkou elektrárenskou společností Electricite De France SA ("EDF") a přední izraelskou společností zabývající se obnovitelnou energií, společností Clal Sun Ltd. BELECTRIC, která je jedním z největších světových instalátorů solárních elektráren a poskytovatelů služeb EPC a O & M a staví tento projekt. Po dokončení bude elektrárna, která sníží úroveň kontaminace a výrazně podpoří rozvoj místních obnovitelných zdrojů energie, největší svého druhu v Izraeli a 5. největší na světě.

Elektrárna, která je umístěná v poušti Negev, je součástí rozvodu solárních zdrojů o výkonu 250 MW, které kombinují solární tepelnou energii a fotovoltaickou energii. Tato solární elektrárna o výkonu 35 MW byla připojena v prosinci 2017. JA Solar je jediným dodavatelem fotovoltaických modulů a poskytuje vysoce kvalitní moduly s využitím technologie PERC. Společnost JA Solar vlastní základní patent pro technologii PERC, v níž moduly vykazují nižší míru degradace indukované světlem a dobře fungují za pouštních podmínek s vysokými teplotními rozdíly a intenzivními ultrafialovými paprsky. Se zvýšenou spolehlivostí a výkonností nabízejí moduly PERC firmy JA Solar silnou záruku výroby energie.

Pan Cao Bo, viceprezident společnosti JA Solar, poznamenal: "Jsme potěšeni, že budeme spolupracovat s globálními giganty, jako jsou společnosti EDF, Clal Sun a BELECTRIC, abychom vyvinuli solární trh v Izraeli. Společnost JA Solar má v Izraeli největší tržní podíl. Jsme přesvědčeni, že tato spolupráce demonstruje hodnotu naší nabídky a zkušenosti v oblasti technických inovací s vysoce výkonnými solárními moduly. Upřímně se těšíme na spolupráci s těmito průmyslovými giganty, abychom spolupracovali na nových obchodních příležitostech po celém světě a sloužili našim globálním partnerům a zákazníkům tím, že jim poskytneme nejkvalitnější solární produkty a služby."

Kontakt pro média:

Sun Xiaorui

+86-10-63611888 x1698

bj.sunxr@jasolar.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Čína-energie-solární-firmy-JA Solar Holdings Co

Electricity, gas, heat and coal

Region

Asia, Australia