Společnost Gebrüder Weiss sjednocuje své služby Home Delivery ve východní Evropě

Praha 8. února 2018 (PROTEXT)

Poskytovatel logistických služeb provádí dodávky pro koncové zákazníky pod názvem GW pro.line home v České republice, Slovensku, Rakousku a nově zavádí také v Chorvatsku a Maďarsku.

Mezinárodní přepravní a logistická společnost Gebrüder Weiss sjednocuje své služby Home Delivery ve východní Evropě. Služby etablované na rakouském trhu a fungující již řadu let na trhu českém a slovenském budou s okamžitou platností dostupné také v Chorvatsku a Maďarsku, a to pod názvem GW pro.line home. Spektrum služeb zahrnuje balíkové a velkoobjemové zásilky, expresní dodávky do 24 nebo 48 hodin, službu dva v jednom (dodání včetně montáže či připojení), telefonické avízo, ale i dodání na dobírku a vyřízení vratek. Při dodání koncovému zákazníkovi zajistí logistická společnost přímo na místě také montáž nábytku a připojení elektrických spotřebičů.

Jednička na rakouském trhu v segmentu Home Delivery

Společnost Gebrüder Weiss působí v náročném segmentu Home Delivery již 12 let a vydobyla si v Rakousku na tomto trhu přední postavení. V roce 2017 tam podnik doručil svým zákazníkům kolem 300 000 zásilek. Společnost má v první řadě na starost dodávky nábytku, domácích spotřebičů a zábavní elektroniky (bílé a černé zboží), tedy zboží těch odvětví, v nichž je poptávka po dodávkách koncovým zákazníkům vůbec tou největší. Ve střednědobém horizontu plánuje společnost Gebrüder Weiss rozšíření služby GW pro.line i do dalších zemí východní Evropy. Další informace na: https://www.gw-world.com/cz/delivery-to-end-customers/

S téměř 6500 zaměstnanci, 150 vlastními pobočkami a obratem 1,36 miliardy EUR (2016) se společnost Gebrüder Weiss řadí k vedoucím přepravním a logistickým společnostem v Evropě. Gebrüder Weiss je držitelem mnoha ocenění. V posledních letech např. Brand Leader Award za trvalé úsilí ve východní Evropě. Za herní aplikaci "Logistics Expert" získala firma cenu Deutscher Preis für Onlinekommunikation (německá cena za online komunikaci), rakouskou pečeť Great Place to Work (vynikající místo pro práci) a Bester Arbeitgeber für Lehrlinge (nejlepší zaměstnavatel učňů). V péči o zaměstnance nezůstávají pozadu ani české pobočky. Starají se o jejich vzdělávání - zajišťují jim nejrůznější školení a jazykové kurzy - i o volnočasové aktivity. Se širokým spektrem ekologických, ekonomických a sociálních opatření je dnes rodinná společnost, jejíž historie v oboru dopravy sahá více než 500 let do minulosti, také předním představitelem trvale udržitelného rozvoje.

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Kontakt:

Šárka Hálová

Marketing Manager

Gebrüder Weiss spol. s r.o.

Průmyslová 477

CZ-252 61 Jeneč

T.: +420.224.726.254

M.: +420.724.068.178