Christie Boxer je nyní prvním projektorem, který nabízí přímé rozhraní pro přenos systému SDVoE přes 10G Ethernet

Amsterodam 7. února 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

ISE - Projektor Christie® Boxer 3DLP®, který byl průlomem při svém představení před třemi lety, je nyní výkonnější a flexibilnější než kdykoli předtím díky své schopnosti poskytovat přímý přenos 4K audio vizuálního obsahu, jeho zpracování a ovládání přes 10G Ethernet. Vstupní deska Christie Terra SDVoE pro projektor Boxer je pokračováním vedoucí pozice společnosti Christie v oblasti SDVoE a je průlomem pro návrhy a řešení AV systémů tím, že vše přenáší do sítě, integruje všechna média a ovládání do jediného systému s využitím jediného kabelu.

Díky tomu, že projektor Christie Boxer nyní přijímá obsah SDVoE přes síť 10G Ethernet, kvalita, efektivita, flexibilita, výkon a škálovatelnost přenosu AV obsahu do sítě znamená zcela nové a lepší AV řešení.

„Christie Boxer je první projektor, který se integruje přímo do sítě Ethernet a přijímá obsah a ovládání AV obsahu 4K / 60 v reálném čase pomocí systému SDVoE. Vstupní deska podporuje integrované zpracování, eliminuje potřebu zakoupit externí přijímač SDVoE a umožňuje instalaci, kabelové propojení a napájení místně do projektoru," řekl Curtis Lingard, vedoucí produktový manažer společnosti Christie. „Společnost Christie je lídrem v oblasti AV technologií a asociace SDVoE Alliance díky zavedení tohoto řešení a vstupní desky Terra SDVoE pro projektor Boxer učinila další krok v oblasti přenosu AV systémů přímo do sítí."

Jako zakladatel asociace SDVoE Alliance je společnost Christie lídrem v oblasti přechodu AV systémů ze signálních infrastruktur s omezenou šířkou pásma a s omezením rozsahu k neomezené škálovatelnosti, šířce pásma a dosahu, které nabízejí sítě Ethernet.

Vysílače, přijímače a ovladače Christie Terra budou k dispozici v únoru 2018

Systémová řešení zahrnující vysílač, přijímač a řídicí jednotku Christie Terra poskytují kompletní a bezpečnou provozní kontrolu a správu systémů SDVoE, což je činí ideálními pro zábavu, pronájem, scénické využití a řešení displejů velkých formátů, stejně jako pro klíčová prostředí, jako jsou vládní kontrolní místnosti, telekomunikace, energetika, inteligentní dopravní systémy a další prostředí s vysokým stupněm bezpečnosti.

Díky webově založenému intuitivnímu rozhraní pro programování se lze ovládání jednotky Christie Terra snadno naučit a snadno ji používat, což zjednodušuje a urychluje instalaci, konfiguraci, programování, správu a provozní úkoly systémů SDVoE.

Konfigurace redundantního ovládání zajišťuje nepřetržitý provoz a aktualizace systému, zatímco pevné ukládání znamená stav bez pohyblivých součástí, což zajišťuje dlouhodobou spolehlivost bez kompromisů.

„Pomocí ovladače Christie Terra a všech produktů řady Christie Terra mohou uživatelé konfigurovat síťová zařízení, řídit směrování, konfigurovat zvuk, spravovat konfigurace zdrojů a zobrazení a jednoduše měřit vizuální údaje z jediného snadno použitelného programovacího rozhraní," řekl Karl Johnson, hlavní produktový manažer společnosti Christie. „Ovladač Terra poskytuje víceúrovňový přístup uživatelů, šifrované řídicí a systémové údaje, přístup uživatelů a připojování k operačnímu systému, silnou ochranu hesel a další, aby zajistil ochranu vašich informací."

Díky sortimentu různých nejmodernějších displejů a výkonných řešení pro síťovou spolupráci poskytuje společnost Christie komplexní řešení nabízející vše potřebné pro navrhování a integraci systémů SDVoE bohatých na funkce, které poskytují nekompromisní kvalitu a výkon od zdroje až po zobrazení.

Produkty řady Christie® Terra jsou založeny na standardizované a cenově dostupné technologii 10G SDVoE pro okamžité použití. Ta umožňuje distribuci, ovládání, zpracování a KVM přenos (klávesnice, video, myš) nekomprimovaného zvukového a vizuálního obsahu bez latence přes sítě 10G Ethernet, včetně videoformátů 4K při frekvenci 60 Hz bez artefaktů. Systém Terra se skládá ze tří produktů: vysílače, přijímače a ovladače, které zajišťují spínání, zpracování a ovládání mezi mnoha zdroji a displeji na velké vzdálenosti.

O společnosti Christie®

Christie Digital Systems USA, Inc. je světová firma v odvětví audiovizuálních technologií, která je plně vlastněnou dceřinou společností firmy Ushio, Inc., Japonsko (burzovní index JP:6925). Je přední společností na trhu, která neustále určuje standardy, uvádí na trh nejvyspělejší projektory na světě a kompletní systém displejů a audio řešení pro kina. Společnost Christie je považována za jednu z nejinovativnějších firem v oboru audiovizuálních technologií na světě. Od maloobchodních displejů pro Hollywood přes klíčová velitelská centra až po učebny a cvičné simulátory, zobrazovací řešení a projektory společnosti Christie poutají pozornost diváků na celém světě svými úchvatnými dynamickými obrazy doprovázenými velkolepým zvukem. Více informací naleznete na internetových stránkách www.christiedigital.com/emea.

„Christie" je obchodní značka společnosti Christie Digital Systems USA, Inc., která je registrovaná ve Spojených státech amerických a několika dalších zemích.

DLP® je chráněná registrovaná značka společnosti Texas Instruments

SDVoE je obchodní značka organizace SDVoE Alliance.

KONTAKT: Oliver Berrow, Account Manager, Wildwood PR, +44 (0)1293 851115, oliver.berrow@wildwoodpr.com; Brant Eckett, marketingový ředitel EMEA, Christie, +44 (0)118 977 8000, brant.eckett@christiedigital.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Nizozemsko-elektronika-počítače-Christie