Společnost CNA Hardy jmenuje Stuarta Middletona generálním ředitelem pobočky v Lucembursku

Londýn 12. ledna 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost CNA Hardy, přední specializovaná obchodní pojišťovací agentura pro klienty na jejích trzích a trzích společnosti Lloyd, s potěšením oznamuje jmenování Stuarta Middletona generálním ředitelem své dceřiné společnosti v Lucembursku, které ještě podléhá regulačnímu schválení.

Pan Stuart bude podléhat generálnímu řediteli Davu Brosnanovi a bude zodpovědný za rozšiřování našich operací a možností v celé Evropě tím, že změní způsob, jakým podnikáme. Hloubka jeho zkušeností v oblasti pojišťování, jakož i vedení úspěšných týmů a podniků nám pomůže zaměřit se na vývoj efektivních služeb orientovaných na zákazníky, které pro zvýšení efektivity a zvýšení spokojenosti zákazníků využívají technologie.

Dave Brosnan, generální ředitel společnosti CNA Hardy, řekl: „Stuart má značné zkušenosti a úspěšnou historii s budováním ziskových podniků a vysoce efektivních týmů. Zastával řadu vedoucích pozic, včetně hlavního pověřeného úředníka (CUO) v Evropě u společnosti Hiscox a naposledy byl CUO a společným výkonným ředitelem velkoobchodní divize společnosti EXIN v Barceloně. Jsme potěšeni, že můžeme využít jak jeho znalosti v oblasti pojišťování, tak i jeho silné vztahy s makléři, abychom v tomto směru rozšířili naši nabídku a možnosti na celém kontinentu."

Pan Stuart bude mít sídlo v Lucembursku a okamžitě zahájí nábor místního řídicího týmu, který bude zahrnovat pozice vyhodnocování rizik, financí a dodržování předpisů a rozvíjet tak místní působnost.

O společnosti CNA Hardy

Společnost CNA Hardy, jednající prostřednictvím společnosti Hardy (Underwriting Agencies) Limited a CNA Insurance Company Limited, nezávislé dceřiné společnosti ve Spojeném království, je předním specializovaným poskytovatelem obchodního pojištění pro klienty na trzích své společnosti a společnosti Lloyd. Více informací o společnosti CNA Hardy naleznete na webových stránkách www.cnahardy.com.

CNA je osmou největší obchodní pojišťovnou ve Spojených státech. Společnost CNA poskytuje širokou škálu standardních a specializovaných produktů pojištění majetku a ztrát a služeb pro podniky a odborníky v USA, Kanadě, Evropě a Asii, které jsou podloženy 120 lety zkušeností a aktivy přesahujícími částku 45 miliard USD. Více informací o CNA najdete na našich webových stránkách www.cna.com.

Sledujte CNA Hardy na: LinkedIn

Sledujte CNA na: Facebook | Twitter | LinkedIn | YouTube

Společnost CNA Insurance Company Limited (registrační číslo společnosti 950) a společnost Hardy (Underwriting Agencies) Limited (registrační číslo společnosti 1264271) jsou pověřeny orgánem pro regulaci obezřetného podnikání a řízeny orgánem pro finanční kontrolu a orgánem pro regulaci obezřetného podnikání (obchodní referenční čísla 202777 a 204843). CNA Services (UK) Limited (registrační číslo 8836589). „CNAHardy" je obchodním jménem společnosti CNA Insurance Company Limited a Hardy Underwriting Group PLC (k níž patří Hardy (Underwriting Agencies) Limited a Hardy Underwriting Asia PTE). Registrační číslo pro DPH (DIČ) 667557779.

Všechny výše uvedené společnosti jsou registrovány v Anglii se sídlem na adrese: 20 Fenchurch Street, London, EC3M 3BY.

Ústředna: +44 (0)20 7743 6800 Fax: +44 (0)20 7743 6801

KONTAKT:

Paní Georgina Peters-Venzano I 02076454968 / 07739448121

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/518641/CNA_Hardy_Logo.jpg

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Británie-pojišťovny-CNA Hardy

Banks, insurance companies, stock exchanges

Region

Europe, EU, NATO