Řada televizorů společnosti Hisense pro rok 2018 zdůrazňuje dostupný luxus s nejlepší kvalitou obrazu v oboru, vylepšenými inteligentními funkcemi a průlomovým bezrámečkovým designem

Hisense U9 TV (PRNewsfoto/Hisense)

Las Vegas 11. ledna 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Hisense, přední společnost světové technologie, dnes představila svou inovativní řadu TV pro rok 2018, včetně průlomové inteligentní laserové televize Hisense 4K Ultra HD s úhlopříčkou 100", U9 ULED TV s více než 1000 zón a bezrámečkové U7 TV ULED. Společnost Hisense pokračuje v roce 2018 v transformaci zážitků při sledování TV s prémiovými technologiemi, jako je technologie ULED, technologie Quantum Dot, technologie Dolby VisionTM HDR a lokální tlumení světla, a snadno použitelná platforma Hisense Smart TV nové generace s novými funkcemi hlasového ovládání.

Společnost Hisense pokračuje v transformaci zážitku ze sledování TV prostřednictvím svého úsilí o špičkové technologie, větší obrazovky a prémiového designu. „Kvalita obrazu a zvuku, bezproblémový přístup k obsahu a krásný estetický design budou v letošním roce nadále prioritami spotřebitelů a laťku jsme nastavili extrémně vysoko," říká Jerry Liu, výkonný ředitel společnosti Hisense Americas. „Po dalším průlomovém roce 2017 jsme připraveni pokračovat v tomto impulzu díky naší neuvěřitelné řadě luxusních inovací, včetně průlomových laserových inteligentních televizorů Hisense 4K Ultra HD."

Budoucnost je bezpanelová

Ve čtvrtém čtvrtletí roku 2017 představila společnost Hisense v USA revoluční laserový televizor Hisense 4K Ultra HD, který představuje budoucnost prvotřídní domácí zábavy s velkou obrazovkou. Svítí intenzitou 3 000 lumenů (typických) při ohromujícím zobrazování 4K na obrazovce s tlumením okolního světla. Laserová televize Hisense 4K je neuvěřitelná. Obsahuje také vestavěný zvukový systém Harman / Kardon® se čtyřmi reproduktory a bezdrátový subwoofer, který nabízí prostorové zvukové zážitky jako v kině. Po získání rozsáhlého ocenění při uvedení na trh bude 4K Ultra HD Smart Laser TV v příštích letech klíčovým produktem společnosti Hisense.

Zóny podsvícení v tisících

Kombinace technologií ULED, Quantum Dot, Dolby Vision HDR a HDR-10 přináší vlajkový televizor roku 2018, Hisense U9 ULED, dechberoucí kvalitu obrazu s více než 1000 zónami podsvícení a špičkovým jasem přes 2 200 nitů (typicky). Je také vybaven vestavěným rozhraním Android TV se službou Google Assistant a vestavěnými aplikacemi pro přizpůsobení vaší zábavy.

Technologie ULED společnosti Hisense, která získala přes 20 patentů, je až třikrát jasnější než OLED, s lepší dynamikou a vnímáním černé a bílé barvy při současném zlepšení barev, kontrastu, úrovně černé barvy, jasu a plynulosti pohybu.

Bezrámečkový znamená více

Televizor Hisense U7 ULED odpovídá špičkové kvalitě obrazu a elegantnímu designu. Kombinace ULED, ultraširokého spektra barev (WCG) a technologií Dolby Vision HDR a HDR-10 s elegantním bezrámečkovým designem činí televizor Hisense U7 ULED skutečně kompletním. Obsahuje vestavěné rozhraní Android TV se službou Google Assistant a spoustu aplikací, které personalizují vaši zábavu. Stiskněte přehrávání, pozastavte nebo zvyšte hlasitost, a to vše bez pohnutí prstem.

Pro kvalitu obrazu na další úrovni přináší televizor Hisense U7 ULED technologie Wide Color Gamut (široké spektrum barev), HDR-10 pro televizory od třídy 50" až po televizory třídy 86".

Chytrá laserová televize Hisense 100" 4K Ultra HD

- 3 000 lumenů (typicky) pro optimální jas

- Vestavěný audio systém Harman/Kardon® s odděleným bezdrátovým subwooferem (celkem 110 Wattů)

- 100" obrazovka tlumící okolní světlo