Průtokové analyzátory plynů Fluke Biomedical VT650 a VT900 nabízejí nejvyšší přesnost na trhu

Analyzátory VT650 a VT900 nabízejí nejvyšší přesnost a spolehlivost na trhu testování průtoku plynů a respiračních lékařských zařízení (PRNewsfoto/Fluke Biomedical)

Everett (Washington) 10. ledna 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Nové analyzátory zaručují snadné použití a spolehlivost při měření pro všechny typy ventilátorů, průtokoměrů, manometrů, anestetických přístrojů a dalších zařízení

Společnost Fluke Biomedical představila průtokové analyzátory plynu VT650 a VT900, které zahrnují jednokanálovou funkčnost průtoku vzduchu v plném rozsahu, jež usnadňuje testování. Analyzátory VT650 a VT900 nabízejí nejvyšší přesnost a spolehlivost na trhu testování průtoku plynů a respiračních lékařských zařízení včetně všech typů ventilátorů, průtokoměrů, tlakoměrů a anestetických a dalších strojů.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/625838/Fluke_Biotechnology_VT650_and_VT900.jpg

Analyzátor VT650 je vybaven kanálem s průtokem vzduchu v plném rozsahu o objemu ± 300 litrů za minutu (lpm) s vestavěným měřením kyslíku, teploty a vlhkosti. Byl navržen a testován podle světově známých kalibračních specifikací Molbloc-L, zajišťuje sledovatelnost podle globálních regulačních standardů a je ideální pro testování ventilátorů základní potřeby a průtoku plynu.

Analyzátor VT900 má veškeré jednoduché ovládání a funkce analyzátoru VT650 a dodatečně externí spouštěč TTL a speciální otvory pro velmi nízký průtok a extrémně nízký tlak k zajištění vysoké přesnost při klíčovém testování s malým objemem a tlakem, např. anestetických přístrojů a průtokoměrů.

Díky analyzátorům VT650 a VT900 mohou biomedicínští technici:

- Ušetřit čas a vyvarovat se chyb s přizpůsobitelnými testovacími profily a záznamem dat pomocí vestavěné paměti.

- Vyvarovat se záměny a zajistit přesnost s jednokanálovou funkčností průtoku vzduchu v plném rozsahu.

- Zkrátit dobu testování pomocí vestavěných lineárních snímačů, které automaticky testují vlhkost, teplotu a kyslík a současně kompenzují atmosférický tlak a okolní podmínky.

- Snadno přenášet a skladovat lehká (3,6 lb / 1,6 kg) zařízení „vše v jednom" - bez dalších modulů pro různé testy.

- Mít rychlý přístup k možnostem menu, interpretovat výsledky a zobrazovat měření ze vzdálenosti až 1,8 metru s velkým a snadno čitelným sedmipalcovým barevným dotykovým displejem. Výsledky testů lze v reálném čase zobrazovat jako barevné grafy a jeho globální uživatelské rozhraní poskytuje jednoduchý provoz.

- Pracovat celý den s 8hodinovou výdrží dobíjecí baterie.

Velká vestavěná paměť analyzátorů umožňuje ukládat přizpůsobené testovací profily a testovat více zdravotnických zařízení jeden za druhým bez nutnosti přenosu dat mezi testy - data jsou jednoduše zaznamenána a uložena, což šetří čas. Po dokončení testování lze uložené údaje přenést přes port USB do počítače a výsledky testů nahrát do systémů CMMS pro snadné dokumentování a vytváření zpráv.

Více informací o analyzátorech Fluke Biomedical VT650 a VT900 naleznete na webových stránkách: www.flukebiomedical.com/gasflow.

O společnosti Fluke Biomedical

Důvěryhodná pro měření, která jsou důležitá .

Společnost Fluke Biomedical je přední světový poskytovatel zkušebních a měřicích zařízení a služeb pro zdravotnický průmysl. Snažíme se být nejlepší a poskytovat moderní řešení ke zlepšení kvality celosvětového zdraví. Sloužíme biomedicínským inženýrům, technikům zajišťujícím kvalitu, lékařským fyzikům, onkologům a profesionálům v oblasti radiační bezpečnosti a neustále rozšiřujeme naši nabídku řešení pro širokou řadu zdravotnických a bezpečnostních profesionálů. Další informace o společnosti Fluke Biomedical najdete na webových stránkách www.flukebiomedical.com.

Kontakt pro další informace:

Fluke Biomedical

Paní Barbara Hanson

barbara1.hanson@flukebiomedical.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/179432/fluke_biomedical_logo.jpg

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

USA-zdraví-stroje-Fluke Biomedical

Health, medical treatment, pharmaceuticals
Transport, cars, motorcycles, aircraft, ships, weapons

Region