Vyjádření společnosti GOMG Holdings Ltd k prodeji menšinového podílu v rafinerii ve městě Ballsh společnosti Delvina Investment Partners Ltd vlastníky Sargeant & Abu Naba'a

Ballsh (Albánie) 30. prosince (PROTEXT/PRNewswire)

Vlastníci společnosti GOMG Holdings Ltd, Sargeant a Abu Naba'a s radostí oznamují konečné uzavření smlouvy o prodeji menšinového podílu v naftové rafinerii (IRTC) ve městě Ballsh v Albánii svým místním albánským partnerům, čímž ukončili proces započatý před červnem roku 2017. Předcházející majitelé přivedli rafinerii k bankrotu a pánové Sargeant a Abu Naba'a se aktivně podíleli na opětovném obnovení její činnosti, aby se 1200 albánských zaměstnanců mohlo v listopadu 2016 vrátit zpět do práce. Od května 2017 se pánům Sargeantovi a Abu Naba'a ve spolupráci s Ministerstvem energetiky a průmyslu a společností Bankers Petroleum podařilo dosáhnout plné kapacity výroby a od té doby byla prakticky veškerá nafta vyprodukovaná v Albánii zpracovaná v rafinerii Ballsh. Od tohoto momentu a podpisu závazného memoranda o porozumění o prodeji svých podílů se pánové Sargeant a Abu Naba'a nepodíleli na žádných rozhodnutích IRTC nebo správní rady a řízení každodenního provozu převzali albánští partneři. Odkoupení nyní plně sladilo vlastnictví s řízením provozu rafinerie Ballsh. Pan Sargeant a pan Abu Naba'a s lítostí přijímají zprávy o některých současných potížích ve společnosti Ballsh, ale jejich účast na řízení podniku už dávno skončila. Pan Sargeant a pan Abu Naba'a však zůstávají optimističtí v souvislosti s potenciálem albánského uhlovodíkového průmyslu a budou nadále v zemi hledat příležitosti, které by umožnily využití jejich bohatých zkušeností ve prospěch Albánie.

Harry Sargeant III:

Harry Sargeant III je renomovaný generální ředitel globální energetické a přepravní společnosti se sídlem na Floridě v USA. V minulosti byl důstojníkem a stíhacím pilotem u amerického námořního sboru a dnes vede soukromý globální podnik sestávající z leteckých společností, naftových rafinerií, naftových obchodních společností, podniků na vývoj alternativních paliv a přepravu nafty a asfaltu. Po ukončení aktivní služby v americkém námořním sboru v roce 1987 s hodností majora se Sargeant připojil ke společnosti Delta Air Lines jako pilot a následně opustil společnost Delta, aby vedl malou přepravní společnost, která se do roku 2008 vypracovala na globální firmu. Sargeant založil také společnost IOTC, která odvážně dodávala letecké palivo americkým vojákům v Iráku přes Jordánsko, když ostatní dodavatelé v této roli selhávali. Sargeant se úspěšně ujal tohoto náročného a komplexního odvětví podnikání a americká vláda shodně tvrdí, že jeho společnost vynikajícím způsobem zvládla svou práci při zásobování americké armády navzdory neustálým útokům nepřátelských sil na konvoje s palivem Sargeanta. Sargeant je respektovaným americkým obchodníkem, který také působil v politice jako představitel Republikánské strany ve svém domovském státě Florida. Mnozí členové americké vlády k němu chovají hlubokou úctu, včetně mnohých republikánských zástupců v Kongresu, v Bílém domě a v řadách obchodních lídrů v USA a ve světě.

KONTAKT:

Patrick Dorton

patrickdorton@rational360.com

202-549-7670

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Albánie-chemie-nafta-firmy-GOMG Holdings Ltd

Chemical, pharmaceutical and cosmetic industry

Region

Europe, EU, NATO