Společnost eBaoTech oznámila globální uvedení platformy eBaoCloud InsureMO

eBaoCloud InsureMO: An Open API Platform (PRNewsfoto/eBaoTech)

Šanghaj 23. prosince (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost eBaoTech Corporation, globální přední poskytovatel digitálních pojistných řešení, oznámila globální uvedení své platformy eBaoCloud® InsureMO™ nebo Prostřednickou pojišťovací kancelář po úspěšných zavedeních v Číně a dalších trzích v Asii a Tichomoří.

Platforma eBaoCloud® InsureMO™ poskytuje otevřenou platformu API rychlé inovace a hluboké konektivity, umožňující fungování všech stran v ekosystému digitálního pojištění a propojení četných kanálů a obchodních scénářů s různými tradičními jádrovými systémy pojišťoven. Mezi její hlavní funkce patří:

• Nejflexibilnější server produktů a mikroslužeb pro prodej pojištění, služeb a pojistná plnění: Na základě dlouholetých zkušeností se systémem pojišťovacích jádrové systémů ve 40 zemích eBaoCloud InsureMO zahrnuje a bude dále rozšiřovat a vylepšovat základní API pro pojišťovací ekosystém, což umožní vyšší rychlost a úspory v nadcházející digitální éře

• Umožňuje podporu všech hlavních pojišťovacích produktů a sdružování: Od tradičního životního, všeobecného a zdravotního pojištění až po kontextové nebo upravené mikro nebo dokonce nanopojistné produkty, které jsou k dispozici pro rychlou úpravu a sdružování v každém „rozsahu", které nebylo možné provést

• Cloudově nativní a založená na mikroslužbách: Zcela přepracovaná na základě čistě internetového a cloudového řešení, aby byla zajištěna flexibilita úrovně internetových společností světové třídy, která zvládne obrovský objem, různorodost a rychlost

• Platforma jako služba (PaaS): Jak veřejná, tak i soukromá cloudová nabídka, se silnou podporou vývojářů a řízením přístupu a umožněním přístupu k úschovně eBaoCloud a plynulou integrací do tradičních jádrových systémů

Od svého prvního uvedení na trh v roce 2015 v Číně a poté na několika pilotních trzích v Asii a Tichomoří zaznamenala platforma eBaoCloud InsureMO velkou popularitu mezi všemi klíčovými zainteresovanými subjekty ekosystému digitálního pojištění. Platformu eBao Cloud využívá přibližně 100 nájemníků a prodává se zde více než 1 000 pojistných produktů. Tito nájemci zahrnují přední pojišťovny, vedoucí nezávislé makléře s více než 20 tisíci životních pojišťovacích agentů, přední společnosti zabývající se prodejem automobilů s více než 2 miliony prodaných pojištění ročně, přední internetové portály a elektronické obchody a přední začínající podniky z oblasti InsurTech. S těmito počátečními úspěchy nyní platforma eBaoTech učinila další krok k učinění eBaoCloud InsureMO celosvětovou digitální pojišťovnou.

Woody Mo, generální ředitel společnosti eBaoTech Corporation, dodal: „Digitální pojištění je propojené pojištění. Tradiční způsob přijímání technologií pojišťovnami je příliš pomalý a příliš nákladný. Platforma eBaoCloud InsureMO poskytuje akcelerátor, který se pohybuje v digitálním světě téměř v reálném čase a současně podporuje postupnější přeměnu jádrového systému. Hledáme partnerství po celém světě, aby pojišťovna eBaoCloud InsureMO v této spolupráci uvedla propojené pojištění a inkluzivní pojištění do praxe. S InsureMO můžete pojistit více!

Pro více informací o pojišťovací kanceláři InsureMO kontaktujte naše lokální kanceláře https://www.ebaotech.com/contact-us/worldwide-offices nebo pište na e-mail info@ebaotech.com.

O platformě eBao Cloud

Cloud je rodina produktů PaaS a SaaS založených na 4G pojistných technologiích (na základě cloudových a mikroservisních služeb). eBao Cloud je přístupová a propojující platforma pro pojišťovny, tradiční kanály, nové afinitní partnery a společnosti FinTech. Platforma eBao Cloud umožňuje spouštění produktů téměř v reálném čase, včetně procesu prodeje, plnění, služeb a potvrzení, nároků, plateb a dalších.

O společnosti eBaoTech Corporation

Posláním společnosti eBaoTech je „usnadnit pojištění". Od svého založení v roce 2000 a průkopnického zavedení technologie pojištění 3G nebo jádrového pojistného systému založeného na Javě je platforma eBaoTech opět přední silou při přechodu na 4G pojišťovací techniku, která je založena na cloudových službách a na mikroslužbách. Dva směry podnikání společnosti eBaoTech jsou: eBao Cloud a eBao Software. eBao Cloud je platforma Open API, která poskytuje pojišťovnám, tradičním kanálům, partnerským partnerům a firmám FinTech skutečné možnosti propojení a přístupu. Software eBao zahrnuje převážně základní sady systémů pro životní, všeobecné a zdravotní pojišťovny, jakož i zajišťovny. Více informací naleznete na webových stránkách www.ebaotech.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/622480/eBaoCloud.jpg

KONTAKT: Fiona Zhang, +86-21-6140-7777-3003, Fiona.zhang@ebaotech.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Čína-komunikace-pojišťovny-eBaoTech

PC, Internet, telecommunications, post service
Banks, insurance companies, stock exchanges

Region

Asia, Australia