Meziroční dodávky modulů společnosti JA Solar do Indie dosáhly v roce 2017 výkonu 1 GW

Peking 23. prosince (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost JA Solar Holdings Co., Ltd. („JA Solar"), jeden z největších světových výrobců vysoce výkonných solárních produktů, dnes oznámila, že meziroční dodávky modulů společnosti do Indie v roce 2017 dosáhly kapacity 1 GW. Jako druhý největší výrobce solární energie s 10% podílem na trhu v Indii se společnost JA Solar stala v posledních dvou letech nejrychleji rostoucí společností působící v oblasti solární energie v zemi.

Moduly o celkové kapacitě 1 GW zaslané do Indie představují kapacitu výroby elektřiny přibližně 1,7 miliardy kWh, což může snížit emise uhlíku o 1,47 milionu tun ročně. To také znamenalo klíčový mezník v podpoře rozvoje nové energie v zemi. Od svého prvního odeslání modulu do Indie v roce 2011 se společnost JA Solar rychle rozvinula v regionu tím, že vytvořila strategická partnerství s místními developery, společnostmi EPC, nezávislými výrobci energie a dalšími důležitými partnery. Společnost se domnívá, že vynikající kvalita a vysoká spolehlivost jejích modulů spolu se silnou finanční situací a širokou globální prodejní a servisní sítí i nadále povzbuzují akceptování trhu a získávají vynikající pověst mezi zákazníky.

Společnost JA Solar dosahuje této kvality využitím svých pokročilých výrobních linek a rozsáhlých laboratoří výzkumu a vývoje. JA Solar je první společností na světě, která aplikuje technologie dvojitého tisku na všechny linky výroby článků. Společnost také dosáhla 100% hromadné výroby PID-rezistentních článků a dvojitého anti-PID 85 pro všechny moduly. Navíc její nejlepší komponenty ve své třídě umožňují jejím modulům splňovat testy dlouhodobé spolehlivosti a odolnosti vůči životnímu prostředí. Moduly JA Solar mají vynikající výkon v různých nepříznivých prostředích, která charakterizují indický trh.

„Indie se vyvíjí jako jeden z největších světových trhů fotovoltaických článků a společnost JA Solar je v dobrém postavení, aby i nadále získávala tržní podíl v regionu. Stále se soustředíme na další inovace ve fotovoltaické technologii, abychom ještě více zvýšili účinnost článků a modulů. Věříme, že nám to umožní, abychom i nadále poskytovali našim zákazníkům vysoce spolehlivé moduly a špičkové služby," řekl Baofang Jin, předseda představenstva a generální ředitel společnosti JA Solar.

Společnost JA Solar je předním světovým výrobcem křemíkových plátků, článků a modulů používaných v solárních fotovoltaických systémech. Do konce roku 2017 se očekává, že její výrobní kapacita pro každou z těchto kategorií dosáhne výkonu 3 GW, 6,5 GW a 7 GW. Společnost JA Solar byla založena v roce 2005 a její kumulované zásilky přesahují výkon 25 GW. Společnost podniká ve více než 100 zemích po celém světě.

KONTAKT: Xiaorui Sun, +86-10-6361-1888 x1698, bj.sunxr@jasolar.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Čína-energie-JA Solar Holdings

Electricity, gas, heat and coal

Region

Asia, Australia