Hvězdy týmu Paris Saint-Germain potěšily fanoušky v Dauhá

DAUHÁ (Katar) 23. prosince (PROTEXT/PRNewswire)

Francouzský klub cestuje na zimním turné 2017 v Kataru a vítá davy výstavní hrou na plovoucím hřišti v Perském zálivu

Superhvězdy fotbalového týmu Paris Saint-Germain se tento týden během turnaje 2017 Winter Tour v Kataru setkaly s tisíci katarských fotbalových fanoušků.

Interaktivní vícekanálové zpravodajství sledujte zde: https://www.multivu.com/players/English/8241951-paris-saint-germain-qatar-2017-winter-tour/

Tým, který se může pochlubit jedněmi z nejlepších hráčů na světě, včetně Neymara Jr., Edinsona Cavaniho, Kyliana Mbappe, Dani Alvese, Marco Verrattiho, Juliana Draxlera a Angela Di Marii, strávil dva dny v Kataru.

V jednom z nejzajímavějších okamžiků turné hrál poprvé na světě tým tréninkovou hru na plovoucím fotbalovém hřišti ve vodách Perského zálivu v zátoce Westbay v Dauhá s ohromující panorama města v pozadí.

Nabitý itinerář obsahoval také pouštní safari, kde skupina hráčů cestovala s Katarským úřadem pro cestovní ruch (QTA), aby objevovala krásné vnitrozemské moře Kataru a relaxovala v typickém pouštním táboře. Hráči z týmu také poznali katarskou kulturu při návštěvě muzeí Msheireb, kde se dozvěděli více o historii země. Byli také pozváni na střechu majestátního hotelu Shangri-La, kde měli nádherný výhled na Corniche v Dauhá a byli pohoštěni tradičním katarským jídlem.

Několik hráčů se zúčastnilo veřejné autogramiády, kterou organizovala společnost Ooredoo v Mall of Qatar. Tam byli vítáni stovkami nadšených místních fanoušků, kteří chtěli zahlédnout své oblíbené hráče. Společnost Ooredoo také pozvala 50 dětí, aby se zúčastnily lekce pod vedením trenéra Unai Emeryho, za asistence Zoumany Camary a hráčů z týmu.

Během turné mělo 20 slibných mladých místních sportovců vybraných Katarskou národní bankou (QNB) a ministerstvem školství možnost setkat se se skupinou hráčů, od kterých se naučili nové dovednosti a získali neocenitelné zkušenosti do budoucna.

Večer 21. prosince byli hráči a kluboví zaměstnanci pozváni na speciální tradiční večeři v Kataru.

Kromě toho se katarský hráč Paříže Saint-Germain Aameghessib a francouzský hráč Mannika zúčastnili e-sportového turnaje představujícího největší talent Kataru, než se změřili s několika fotbalovými hráči týmu Paris Saint-Germain.

#QWT2017

KONTAKT: FIREMNÍ KOMUNIKACE: Nicolas Serres: Tel. + 33 1 41 41 57 51, Mob. + 33 6 58 22 44 23 - E-mail: nserres@psg.fr

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Katar-fotbal-společnost-zajímavosti-Paris Saint-Germain F.C.