Společnost Nuctech zakládá v Nizozemsku novou pobočku, která vytvoří globální inovační centrum

ROTTERDAM (Nizozemí) 23. prosince (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Nuctech, přední světový dodavatel bezpečnostních produktů a řešení, nedávno uspořádala v Rotterdamu v Nizozemsku slavnost, na které oznámila svou nově otevřenou pobočku, která se stane globálním inovačním centrem. „Doufáme, že budeme více komunikovat s našimi mezinárodními kolegy, učiníme v tomto odvětví pokrok a podpoříme implementaci a rozvoj iniciativy Pásu a cesty," uvedl Chen Zhiqiang, prezident společnosti Nuctech.

Na slavnostním otevření se objevila řada nejnovějších produktů a služeb a zúčastnilo se jí více než 100 zástupců z Nizozemska a dalších evropských zemí. Během akce se vyměnily náměty v oblasti aplikací nejmodernějších technologií, jako je AI a velká data, stejně jako změny, které by mohly přispět k vývoji tohoto průmyslu.

„Naši zákazníci v Evropě sdílejí se společností Nuctech stejnou hodnotu, že věda a technologie bude podporovat sociální rozvoj. Věříme, že řemeslný duch může produkovat výrobky vyšší kvality a také nám dává možnost prosazovat inovace. Proto je naše nová pobočka v Nizozemsku odhodlána vytvářet platformy pro inovace v oblasti technologií, mezinárodního marketingu a poprodejního servisu, abychom poskytli lepší služby našim zákazníkům na celém světě." Pan Chen Zhiqiang uvedl: „Doufáme, že vybudujeme otevřený mechanismus vzájemného učení a vzájemného prospěchu s našimi evropskými zákazníky, institucemi, univerzitami a podniky a vytvoříme společně lepší a bezpečnější svět."

Starosta Rotterdamu přivítal novou pobočku společnosti Nuctech v Nizozemsku. Na slavnostním ceremoniálu uvedl, že je svět nebezpečnější a společnosti jako Nuctech by tyto problémy dobře vyřešily technologickými inovacemi a přispěly k budování bezpečnější společnosti.

O společnosti:

Společnost Nuctech, která byla založena v roce 1997, vyvinula více než 200 typů bezpečnostních produktů, včetně systému inspekce nákladu/vozidel, systému inspekce balíků/zavazadel, systému kontroly lidského těla, výbušnin a detektorů narkotik, systému kontroly kapalin, monitorů radioaktivních materiálů atd. Společnost Nuctech si vyhrazuje všechna práva duševního vlastnictví svých základních technologií v oblasti výpočetní tomografie (CT), zobrazování rentgenových záření, detekce stop výbušnin a drog a monitorování radioaktivních materiálů. V současné době má společnost Nuctech globální výrobní kapacity a výrobní základny v Číně, Evropě a Latinské Americe, které poskytují pokročilé technologie, vynikající produkty a integrované řešení zákazníkům z více než 150 zemí a oblastí světa.

KONTAKT: Lingnan Lu, +86-138-1162-1082; Wei Cheng, +86-138-1071-2545

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Nizozemsko-stroje-elektronika-Nuctech

Transport, cars, motorcycles, aircraft, ships, weapons
PC, Internet, telecommunications, post service

Region