Vánoce v Bomton studiích

Darujte péči

Praha 7. prosince (PROTEXT)

Než vyrazíte do obchodů, načerpejte inspiraci a sestavte si nákupní seznam. Vyhněte se předvánočnímu stresu a užijte si podzim a předvánoční čas v klidu.

Ten předvánoční čas je asi stejně nejkrásnější. Všichni se těšíme, nakupujeme dárky pro své blízké a doufáme, že letos ty svátky přežijeme v klidu a dostaneme to, po čem tajně toužíme. Proč už si ale nepíšeme přání? Dopisy Ježíškovi nahradily vymazlené wish listy nebo naděje, že letos se naši blízcí trefí a odhadnou, co si asi tak přejeme. Proč to jim i sobě neusnadnit a nenapsat si starý dobrý dopis?

Regenerace těla i mysli

Uvolněte se v péči našich odborníků při relaxační masáži, která vás zbaví stresu i fyzického napětí. Jedná se o jemnou techniku, která nabije mysl novou energií, zvláční a zregeneruje pokožku. 60 minut/1850 Kč

Něžná masáž

Masáž snéhan (v překladu něha) je áyurvédská hloubková masáž s použitím akupresurní techniky, která kladně působí na nervovou soustavu a vede k dlouhodobějšímu uvolnění. Masérka pracuje s tělesnými energiemi, uvolňuje ztuhlá místa, podporuje funkci vnitřních orgánů, lymfatický systém a krevní oběh. 60 minut/1350 Kč