Byl zahájen 2. mezinárodní veletrh inovací nábytku (Chengdu): první výstava internetu věcí v nábytkářském průmyslu

2. mezinárodní veletrh inovací nábytku (Chengdu) byl zahájen (PRNewsfoto/International Furniture Innovat)

Chengdu (Čína) 6. prosince (PROTEXT/PRNewswire)

2. mezinárodní veletrh inovací nábytku (Chengdu) („IFIF") byl zahájen 25. listopadu v Průmyslovém parku nábytku v Chengdu. Tato akce se ujala vedení v propagaci inovativních technologií a konceptů pro nábytkářský průmysl včetně marketingové platformy Cloud City, která vytvořila model inovačního veletrhu internetu věcí (IoT)

Veletrh IFIF, spoluorganizovaný Investiční propagační kanceláří provincie Sichuan, Federací průmyslu a obchodu provincie Sichuan, Kantonským úřadem lidové vlády provincie Sichuan a Čínskou obchodní komorou pro nábytek a dekorace, se konala od 25. listopadu do 29. listopadu. Akce, která shromáždila více než 2 000 vystavovatelů z celého světa, byla přehlídkou různých demonstrací, propagací, fór a přednášek, které se konaly v šesti pavilonech. Přehlídka přilákala také kupující dostupnými cenami vystavených výrobků. Provoz a obrat v první den překročily počty jakýchkoli dnů prvního ročníku.

2. veletrh IFIF kromě toho, že sloužil jako místo propagace nábytku a dekorativních výrobků vystavovatelů, se ukázal jako místo pro další technologické inovace, což vedlo k novému okruhu chytrých změn na trhu nábytku. Zhai Dongliang, předseda klubu inovačního veletrhu a ředitel skupiny Heungkong Group, řekl, že veletrh konaný každý druhý rok má za cíl vybudovat mezinárodní výstavní a obchodní platformu pro nábytkářský průmysl a vytvořit stálou výstavu nábytku na profesionální úrovni, konanou v Průmyslovém nábytkářském parku v Chengdu. „2. veletrh IFIF by se měl jako událost zaměřená na inovace ujmout vedení v oblasti zavádění mobilních webových technologií, koncepce Cloud City, integrace online a offline platforem a technologie IoT a zároveň podporovat obchodní platformu speciálně pro originální designy. Výsledek těchto transformačních akcí umožní novým a nejmodernějším technologiím a koncepcím prospět průmyslu i mnoha obchodníkům a rodinám."

Systém Cloud City byl formálně zahájen během 2. veletrhu IFIF. Vystavované produkty byly současně prezentovány na platformě Cloud City v konfiguraci, která napodobovala uspořádání výstavních hal, čímž zajistila bezproblémovou integraci prezentace produktů jak online, tak i offline. Široká škála funkcí, včetně unikátních kódů produktů pro všechny dodavatele, stejně jako nákupy založené na QR kódech, umožnily kromě propagačních událostí, reklamy, sledovatelnosti a cross marketingu, synchronizaci online a offline zobrazení produktů, stejně jako synergii mezi online a offline zdroji.

Zhang Chuanxi, čestný předseda veletrhu IFIF a výkonný prezident Čínské obchodní komory pro nábytek a ozdoby, ve svém projevu uvedl, že 2. veletrh IFIF vytváří nový „ekosystém nábytku IoT" a očekává se, že změní oblast, kterou je čínský nábytkářský průmysl. Lu Qifeng, generální tajemník veletrhu IFIF a zástupce generálního ředitele společnosti Heungkong Group, řekl: „S příchodem éry IoT do nábytkářského průmyslu budeme urychlovat transformaci tohoto průmyslu technologickými inovacemi, které otevírají dveře k novým a nebývalým příležitostem."

Veletrh získal rozsáhlou pozitivní zpětnou vazbu od čínských poboček a zástupců obchodních komor po celém světě. Daniel Miller, manažer Čínsko-britské obchodní rady pro jihozápadní Čínu, uvedl, že přijetí inovativních technologií na 2. veletrhu IFIF, včetně platformy Cloud City a pokročilého IoT, je dobrou zprávou pro společnosti mimo Čínu a pomůže britským institucím rychle vstoupit na čínský trh.

Veletrh by měl sloužit jako katalyzátor pro transformaci průmyslového nábytkářského parku v Chengdu, stejně jako pro další vývoj v celém odvětví a jeho řetězcích služeb. Chen Zhi, místopředseda okresní lidové vlády okresu Xindu, uvedl, že Chengdu Furniture Industrial Park se bude mnohem aktivněji zabývat komerčními a finančními aspekty tohoto odvětví. Tento park plánuje zřídit šest center činnosti, z nichž tři klíčové budou centrum kreativního návrhu a výzkumu, centrum pro nákup a zpracování surovin, jakož i centrum pro inteligentní výrobu a zpracování, v rámci snahy o podporu inovační transformace pomocí vícestupňové integrace.

Oficiální webové stránky mezinárodního veletrhu inovací nábytku (Chengdu): www.cdifif.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/611393/International_Furniture_Innovation_Fair_Chengdu.jpg

KONTAKT: Fang Yanhua, +86-137-6075-8692, fangyanhua@heungkong.com

SENDING PRESS RELEASES