Natáčení filmu Crywex - nejen o bitcoinu zahájeno

Praha 6. prosince (PROTEXT)

Natáčení filmu CRYWEX, který se točí podle knihy Ivana Doubka /Akademie Mezinárodního Obchodu/, bylo zahájeno.

Film popisuje nový "kryptoměnový svět", ukazuje šokující svět Bitcoinů /kryptoměna, která narostla v roce 2017 z 1000 dolarů na více než 12.000 dolarů/ a jejich uvedení do praxe a nové příležitosti jak v obchodě tak při vytváření pracovních příležitostí.

Film se bude postupně natáčet ve více než 200 státech a jsme hrdí, že právě první natáčecí den proběhl v České republice.

Pokud by Vás zajímalo vice informací navštivte www.crywex.com nebo si objednejte knihu, podle které se film natáčí, případně můžeme realizovat společný rozhovor.

O tom, že téma kryptoměn je velmi populární svědčí i náš rozhovor v televizi.

Kolektiv www.crywex.com

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-film-měna-literatura-Škola efektivní komunikace

Culture, entertainment, hobbies
Banks, insurance companies, stock exchanges

Region

Prague, Central Bohemia region and Czech Republic