Trojrole Jaroslava Duška

První průtočná vernisáž obrazů ze sbírky Jaroslava Duška proběhla v pondělí v Galerii měsíčníku Regenerace

Praha 5. prosince (PROTEXT)

Všichni máme dar žít, tak zní název předvánočního setkání s hercem Jaroslavem Duškem, jenž se proslavil i svým alternativním životním stylem. Téma štěstí, zdraví, dlouhých let bude probírat s MUDr. Janem Šulou.

Těžko říct, jak a kudy se bude ubírat netradiční přednáška "Všichni máme dar žít", jelikož Jaroslav Dušek je zapřisáhlý improvizátor. Jisté je to, že se s dr. Janem Šulou setkají v sobotu 9. prosince v 18 hodin na pódiu Theater Cinema Café Royal (Vinohradská 48, Praha 2). O daru žít se často zmiňuje i ve svých knihách Ze mě aneb Cesta blázna a vnitřní svět Jaroslava Duška nebo Tvarytmy, které vydává nakladatelství Eminent. Ostatně i dr. Šula se vydal novátorskou cestou tzv. biomodulační medicíny, která vědeckými prostředky potvrzuje existenci lidské duše, její jednotu s tělem, tedy i možnosti duševního vlivu na zachování fyzického zdraví či léčbu nemocí.

V pátek 8. prosince od 20 hodin se Jaroslav Dušek stane kmotrem nového sólového CD Ondřeje Smeykala. Slavnostní koncert virtuosa na didgeridoo, dechový hudební nástroj australských domorodců, se koná v Betlémské kapli (Betlémském náměstí 4, Praha 1).

Včera, tj. 4. prosince, v Galerii měsíčníku Regenerace (Starostřešovická 79, Praha 6 - Střešovice) proběhla První průtočná vernisáž obrazů ze sbírky Jaroslava Duška. Vzhledem k nevelkým prostorám herec příchozím „průtočně“ vyprávěl o osudech jednotlivých děl, která dostal darem od svých příznivců a přátel. První část artefaktů bude k vidění do poloviny března, potom se obmění a výstava potrvá do příštího léta.

Kontakt:

Jiří Kuchař

nakladatelství Eminent

info@eminent.cz, www.eminent.cz, www.regenerace.cz

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

ČR-kultura-divadlo-zdraví-literatura-Dušek-EMINENT

Health, medical treatment, pharmaceuticals
Culture, entertainment, hobbies

Region

Prague, Central Bohemia region and Czech Republic