Společnost Absen představila nové produkty a získala tři světová ocenění

Londýn 5. prosince (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Absen nedávno zveřejnila zprávy o třech globálních cenách - ocenění WFX New Product Award, Top 5 produktů pro církve v Dallasu a ocenění Nejlepší výrobní produkt v roce 2017 v soutěži AV Awards v Londýně. Ocenění získala za nově uvedenou řadu A27 a displej M2.9.

Řada Acclaim A27 společnosti Absen

Během výstavy WFX Expo, která se konala minulý měsíc v Dallasu v Americe, získala společnost Absen cenu WFX New Product Award za nejlepší LED video displej (pro interiér). Letošní ročník se konal v konferenčním centru Kay Bailey Hutchinson. WFX je největší výstavou pro církevní trh a přitahuje vedoucí představitele církve, faráře, obchodní správce, organizátory bohoslužeb a hudební režiséry, technické ředitele a související zaměstnance.

Kromě toho byla řada Acclaim A27 společnosti Absen magazínem Church Production Magazine vybrána jako jeden z jejích 5 nejlepších produktů pro církve. V průběhu let se výstava WFX stala silnou platformou pro výrobce, kteří zde mohou představovat své nové produkty. Zaměstnanci a přispěvatelé časopisu procházeli výstavní plochu a hodnotili různé výrobky, aby si vybrali to, co může mít silný dopad na trh HOW (čestnost, otevřenost, ochota) v příštím roce.

Absen M2.9

Marketingový ředitel společnosti Absen Europe Selen Guler Arabaci a produktový ředitel Liam Winter na začátku minulého měsíce převzali na pódiu soutěže AV Awards v Londýně před zraky 1 200 odborníků z oboru ocenění za Nejlepší výrobní produkt v roce 2017 za svůj displej M2.9.

Pan Winter k tomuto uznání řekl: „Toto ocenění je uznáním nadšení společnosti Absen pro inovace a pevné odhodlání pomáhat zákazníkům pokračovat v plnění výzev na trhu živých událostí."

Společnost Absen byla založena v roce 2001 jako integrovaný poskytovatel služeb a výrobce v rámci optoelektronického průmyslu a osvědčila se jako skvělá a spolehlivá volba na různých trzích, včetně reklamních billboardů, sportovních stadionů, maloobchodních prodejen, jako součást pódií, profesionálních vysílacích studií a firemních instalací. Osm po sobě jdoucích let byla společnost Absen jmenována čínským vývozcem LED displejů číslo jedna. Dodávání do 7 dní bez vyžadování platební zálohy na různé standardní modely je svědectvím o jejím celosvětovém úspěchu.

Amanda Fu

Tel.: +86-136-3286-4229

E-mail: marketing@absen.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/600836/Absen.jpg