AI Loogoos na veletrhu CHTF 2017: Je to daleko více než jen robot

SHENZHEN (Čína) 21. listopadu (PROTEXT/PRNewswire)

Umělá inteligence proniká do každého zákoutí lidské společnosti. Všechny druhy robotů lze vidět na každé výstavě veletrhu China Hi-Tech Fair (CHTF) 2017, který se koná ve dnech 16. - 21. listopadu v Konferenčním a výstavním centru v Shenzhenu.

Na výstavě najdete inteligentní roboty domácí péče a další inteligentní řešení, která se stala dostupnými pro rodiny, které potřebují pomoc při péči a školení z různých důvodů.

Home Nurse: zařízení Moln poskytuje nepřetržité 24hodinové sledování teploty. S jeho pomocí budou mít rodiče úplný přehled o tělesné teplotě dítěte a také o pokojové teplotě. Myšlenkou zařízení Moln je snížit obavy a zajistit lepší péči pomocí inovativních technologií.

Guardian: QILO je robot schopný učit, komunikovat a dálkově zasahovat. Má obrovskou zásobu informací o předškolním vzdělávání a může poskytovat vzdělávání podle plánu předepsaného rodiči. Jeho inteligentní zvukový systém umožňuje s dětmi konverzovat.

Podvodní roboti mohou nejen zasáhnout a převzít nebezpečné mise pod vodou, ale také přidávají do našeho každodenního života hodně zábavy.

Hlídková policie pro znečištění vody (Patrol Police for Water Pollution): podvodní robot Little Mercury může dosáhnout do hloubky 50 metrů. Je to 24hodinový robot vodní policie, který může sledovat vodní ekologické prostředí. Má také úžasnou schopnost filmování pod vodou, odběru vzorků a sběru dat.

Růst inteligentní výroby bude eskalovat a propojovat se s internetovými technologiemi. Zelenější a chytřejší, to je inteligentní výroba.

KONTAKT: Dan Yang, +86-755-8284-8695

SENDING PRESS RELEASES

I want to receive press releases with the same keywords as this article:

Keywords

Čína-stroje-počítače-China Hi-Tech Fair Organizing Committee

Transport, cars, motorcycles, aircraft, ships, weapons
PC, Internet, telecommunications, post service

Region